Quantcast

Klaipėdos uosto vadovo konkurse – 13 kandidatų

Paraiškas Klaipėdos jūrų uosto vadovo konkursui pateikė 13 pretendentų, o nugalėtoją tikimasi išrinkti kitą savaitę, BNS pranešė Susisiekimo ministerija.

„Pretendentų į Klaipėdos jūrų uosto direkcijos vadovo postą atranka numatoma kitą savaitę, tačiau laimėtojas dar bus tikrinamas teisėsaugos institucijų ir tik tuomet, kai vadovas bus paskirtas, bus informuota visuomenė“, – BNS sakė ministro atstovė Aldona Violeta Grinienė.  

Laikinai uostui vadovaujantis infrastruktūros direktorius Vidmantas Paukštė BNS nenorėjo komentuoti, ar dalyvauja konkurse.

Būsimasis uosto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 5 metų vadovaujamo darbo patirtį įmonėje su bent 50 darbuotojų. Pretendentai turi pateikti savo veiklos programą.

Susisiekimo ministerija, bendradarbiaudama su personalo atrankos agentūra „Amston“, sausio pradžioje pradėjo pirmą kandidatų paieškos etapą.

Nuolatinio vadovo uostas neturi jam metus, kai pernai kovo pabaigoje buvo atleistas Arvydas Vaitkus. Tuo metu buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis suabejojo, ar su „valstiečiais“ kandidatavęs uosto direktorius liktų nešališkas įmonių, parėmusių jį per savivaldos ir Klaipėdos mero rinkimus, atžvilgiu.

A. Vaitkus sakė, kad buvo atleistas dėl politinių motyvų, bet jo skundai teismams buvo atmesti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kokia

Kokia portretas
Alga? Kodėl nėra viešai parodomas atlyginimas? Įstatymą pažeidžia nuo pat pradžių Naikinti visus prie sienos vagys!!!!!

Nu tai

Nu tai portretas
davai sąrašą. Kad žinotume ar turim bent kažkokių profesionalų sugebančių vadovauti. Nesuprantu kam reikia tokio visuotinio įslaptinimo kiekviename žingsnyje. Jau vien sužinot kas konkrečiai dalyvauja yra įdomu.IR KAS IŠ TO BLOGO JEIGU SUŽINOSIM?!!!!!

SILPNOKAI

SILPNOKAI portretas
Kas cia, prasta kede ATKATUKAI mazi? I Klaipedos vandenis daugiau buvo, siltesne kedute
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių