Quantcast

Klaipėdos studentams – premijos už pasiūlymus miestui

Ir šiemet Klaipėdos savivaldybė ketina skirti 10 premijų studentams, kurių pasiūlymai miestui bus patraukliausi. Premijų fondas 5 tūkst. eurų. Jaunuoliai savo idėjas miestui galėjo teikti iki liepos pirmosios. Sulaukta kelių dešimčių pasiūlymų.

Uostamiesčio savivaldybės administracija jau trečius metus teiks pinigines premijas už miestui aktualius ir pritaikomuosius darbus Klaipėdos aukštųjų mokyklų absolventams.

Premijos dydis – 500 eurų, šių metų prizinis fondas – 5 tūkst. eurų.

Vakar buvo paskutinė diena, kai buvo galima pateikti savo pasiūlymus.

Dienraščio žiniomis, trys vokai pateikti iš Klaipėdos universiteto, dar trys iš kitų aukštųjų uostamiesčio mokyklų.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijai vertinimui galėjo būti pateikta ne daugiau kaip 5 apginti darbai su rekomendacijomis premijoms gauti iš kiekvienos aukštosios mokyklos.

"10 premijų skiriame Klaipėdos aukštųjų mokyklų absolventams ir 5 premijas skiriame Klaipėdos universiteto absolventams. Dėl darbų panaudojimo tiksliai atsakyti negaliu, ar savivaldybės skyriai jais pasinaudojo ar ne", – teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos Jaunimo ir bendruomenių reikalų koordinavimo grupės jaunimo reikalų koordinatorė Aistė Valadkienė.

Pernai ir užpernai buvo premijuota po 15 pretendentų, kurių pasiūlymai buvo nuo motyvacijos rinktis muziko profesiją ar karo jūrininko tarnybą iki socialinės pagalbos, stiprinant onkologinių ligonių gerovę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip miestas skęsta šiukšlėse, konkretus dalykas, kaip jį išspręsti? Užduokite konkrečiai darbo kryptį, ir gaukite konkretų atsakymą,pritaikyti realiai ir galima apdovanoti. Visa kita dar viena nevykėlių pinigų stumdymo programa.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių