Quantcast

Klaipėdos SGD terminalas po techninės apžiūros atnaujino veiklą

Klaipėdos suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalas po kasmetinės techninės apžiūros šeštadienio rytą atnaujino įprastinę veiklą.

SGD terminalo veikla buvo laikinai sustabdyta nuo balandžio 27 dienos 7 valandos. Šiuo laikotarpiu Lietuva gamtinėmis dujomis buvo aprūpinama iš Latvijos Inčukalnio dujų saugyklos.

Kaip pranešė „Klaipėdos nafta“, planinių techninės priežiūros ir remonto darbų metu buvo patikrinta visa infrastruktūra – SGD laivas-saugykla „Independence“, terminalo krantinė ir joje esanti įranga bei dujų perdavimo vamzdyno įrenginiai.

Darbus atliko „Klaipėdos naftos“ darbuotojai, Lietuvos ir tarptautiniai rangovai.

„SGD terminalo techninės priežiūros darbus atlikome numatyta apimtimi ir suplanuotais terminais, tad terminalas sėkmingai grįžo prie įprastinės veiklos ir atnaujino dujų tiekimą. Esu dėkingas visiems, įsitraukusiems į šį procesą, už operatyvumą ir orientaciją į geriausią rezultatą“, – pranešime cituojamas „Klaipėdos naftos“ Terminalų valdymo tarnybos direktorius Dainius Čiuta.

Pranešime nurodoma, kad „Klaipėdos naftos“ valdomo SGD terminalo Klaipėdoje veikla dėl planinių techninės priežiūros darbų laikinai stabdoma kasmet.

SGD terminalui atnaujinus įprastinę veiklą, naujausio SGD krovinio Klaipėdoje laukiama gegužės 6–7 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to cha

to cha portretas
Dujos kaip ir nafta gaunami iš artimosios šalies per tarpininkus? Uzbrangiai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Putino ir jo vagių bei galvažudžių šutvės pykčiui belieka palinkėti: ilgų ir sėkmingų eksploatavimo metų mūsų Klaipėdos SGD terminalui.

To tik

To tik portretas
Vatnike pidoraska, patyletum tu, rusisku zudiku palikuoni. Vakar verkiai ozio balsu apie plaukioja cia gelda, dabar bbs jau nestoja ;))))). Krauk cemodanus ir vaziuok i didziaja tevyne, jei nenori gruz200 tapti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių