Quantcast

Pokyčiai Klaipėdos savivaldybėje: darbą palieka Turto skyriaus specialistė

  • Teksto dydis:

Iš darbo traukiasi Savivaldybės administracijos Turto skyriaus vyriausioji specialistė Simona Razgutė–Mažūnienė. Ji parašė pareiškimą išeiti iš darbo savo noru nuo gruodžio 12 dienos.

S. Razgutė–Mažūnienė, kaip skelbta žiniasklaidoje, turėjo interesų bendrovėse, kurios gaudavo užsakymų iš savivaldybės įmonių.

Savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis sveikina tokį S. Razgutės–Mažūnienės apsisprendimą ir linki jai sėkmės privačiame versle.

Nors įstatymai nedraudžia savivaldybės darbuotojams užsiimti privačiu verslu, Savivaldybės administracija mato moralinių grėsmių tais atvejais, kai tokio verslo pajamos gaunamos iš savivaldybės kontroliuojamų įmonių.

Visuomenei neturi kilti net įtarimo šešėlio, kad savivaldybės darbuotojas savo versle galimai naudojasi tarnybine padėtimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deiniui

Deiniui portretas
viskas daug plačiau su skaičiais ir asmeninėmis pažintimis , kurios kompostą paverčia ,,auksu,, yra aprašyta portale Atvira Klaipėda )

deinis

deinis portretas
Perskaičiau straipsnį ir komentarus ir nieko niekas neparašė konkrečiai ką jį pridarė kad pati išėjo ,taip ir negalėsiu užmikti ,kodė iš ėjo ,gal išvarė ,gal kam skersai kelia perėjo ,gal kas gali truopniaiu parašyti

Buduliams

Buduliams portretas
Gandragalviai,pateikite faktus,o paskui drabstykitės purvais
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių