Quantcast

Klaipėdos savivaldybė liks be elektros

Uostamiesčio savivaldybei dėl remonto darbų šeštadienį bus atjungta elektra. Dėl šios priežasties neveiks įstaigos interneto svetainė, nebus galima užsisakyti jokių elektroninių paslaugų.

Uostamiesčio savivaldybei dėl remonto darbų šeštadienį bus atjungta elektra. Dėl šios priežasties neveiks įstaigos interneto svetainė, nebus galima užsisakyti jokių elektroninių paslaugų.

Išjungti elektrą Liepų gatvės 11 ir 13 numeriais pažymėtuose savivaldybės pastatuose reikia, nes bus keičiama įvadinių paskirstymo skydų įranga.

Klaipėdos savivaldybės Informavimo ir e. paslaugų skyriaus vedėja Vilija Venckutė-Palaitienė pasakojo, kad darbai nėra sudėtingi, tačiau rūpesčių kelia, kad Liepų gatvės 11 pastate yra serveriai.

Būtent dėl jų išjungimo neveiks interneto svetainė ir nebus galima užsisakyti elektroninių paslaugų.

„Tai einamieji darbai. Jie truks šešias valandas. Atnaujinus elektros tiekimą, reikės įjungti ir serverius. Jei nekils nesklandumų, tai bus padaryta greitai, tačiau priešingu atveju viskas gali užtrukti. Todėl apsidraudžiame ir informuojame, kad neveiks visą dieną“, – aiškino vedėja.

Atlikti minėtus darbus šeštadienį savivaldybei pasiūlė paslaugos teikėjai, bet ši diena viena tinkamesnių ir savivaldybei.

„Geriausia būtų, jei darbai vyktų sekmadienį. Tada nedirba nė vienas savivaldybės padalinys. Tačiau šeštadienis ir neblogiausias variantas. Pastarąją dieną dirba nedaug padalinių – Civilinės metrikacijos ir registracijos skyrius bei Kapinių priežiūros skyrius. Būtent jie ir patirs daugiausia nepatogumų“, – pasakojo vedėja.

Šį šeštadienį poros bus tuokiamos ne  Civilinės metrikacijos ir registracijos skyriuje, o savo pasirinktose vietose. Tokių porų bus dvi.

„Minėtų skyrių darbuotojai negalės įvesti duomenų į sistemą šeštadienį. Tą jiems reikės padaryti pirmadienį, kada svetainė ir sistemos jau veiks“, – tvirtino vedėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių