Quantcast

Klaipėdos rajone – asfaltavimo darbai: kelininkai dirbs net per šventes

Vis daugiau Klaipėdos rajono gyventojų namus galės pasiekti asfaltuotais keliais. Kai kur kelininkai dirbo net Kūčių dieną.

Kelininkų technika dvi dienas burgs Trušelių kaime. Čia gruodžio 22 ir 23 d. bus klojamas asfaltas Agilos gatvėje nuo Radailių kelio pusės.

"Labai džiugu, kad Trušelių kaimo Agilos gatvės gyventojai Naujuosius sutiks linksmiau, nes savo namus pasieks asfaltuotu keliu. Paskutinėmis 2020 m. dienomis baigiama asfaltuoti Agilos gatvė. Bus paklota daugiau nei 1,2 km asfalto", – sakė Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos atstovai.

Gyventojų, kol vyks darbai, prašoma kantrybės ir supratingumo.

"Kitų asfaltuotų gatvių – Kalnelio, Sudmantų, Baukštininkų, Aušros – kelkraščiai, nuovažos bus sutvarkyti iki 2021 m. sausio vidurio, nes dėl daugybės darbų rangovai nespėja vykdyti užduočių", – perspėjo Sendvario seniūnijos seniūnė Loreta Urbutė.

Jau gautas statybos leidimas ir Trušeliuose esančiai Danės gatvei atnaujinti. Kitas žingsnis – rangovo paieška ir asfaltavimas. Planuojama, kad darbai prasidės kitais metais.

Agilos gatvės remonto projektui įgyvendinti skirta apie 335 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O kiek moterų dirba prie šitų darbų ? Turėtų būti nors 50 procentų. Teisės lygios, feministės reikalauja- tegul ir dirba, o ne subinytes kraipo...

Anonimui iš Mazūriškių

Anonimui iš Mazūriškių portretas
Ar prieš komentuodamas nors kartą esi atplėšęs subinę nuo sofos ir apsilankęs rajono savivaldybėje ? Paklausęs, pasidomėjęs kas, kaip, kada, kodėl..... Didžioji dauguma tik ir viduriuoja internete.

paukštynas

paukštynas portretas
kokybės nulis, kloja į pelkę, svarbu otkatas
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių