Quantcast

Klaipėdos priemiesčio autobusų maršrutuose – pokyčiai

Keisis priemiesčio maršrutų tvarkaraščiai. Pasibaigus vasaros sezonui vienas maršrutas bus panaikintas, kiti reisai bus ankstinami.

Įstaiga "Klaipėdos keleivinis transportas" pranešė, kad nuo lapkričio 1 d. įsigalios dešimties priemiesčio autobusų maršrutų tvarkaraščių pakeitimai.

Darbo dienomis 8 val. 11A maršruto autobuso reisas bus paankstintas penkiomis minutėmis, tad keleiviai bus įlaipinami 7.55 val. Atitinkamai paankstės ir grįžtamasis autobuso reisas iš Šernų.

Keičiamas 9-osios val. 25 maršruto autobuso reisas. Anksčiau vežęs į Vaitelius, ten nebeužsuks, kursuos tik iki Jokūbavo. Šeštadieniais autobusas veš į "Rasos" sodus.

26 maršruto autobuso važiavimo trukmė šiek tiek sutrumpės. Keleiviai, važiuojantys 8.30–10 val. maršrutu, Klaipėdą pasieks keliomis minutėmis greičiau.

Numatoma pokyčių keleiviams, vykstantiems 27 maršruto autobusu – jis bus keičiamas į mažesnį. Tačiau esant didesnei apkrovai, bus svarstoma didesnį autobusą grąžinti.

Didės kainos atsiskaitant už kelionę tiek bilietu iš kasos aparato, tiek dukart glaudžiant kortelę. Taip pat darbo dienomis neliks 10.10 val. reiso į ir iš Tolupio.

34 maršrute bus panaikintas vienas priešpietinis reisas.

Septyniomis minutėmis paankstės ir 29 autobuso maršrutas. Darbo dienomis 7.52 val. reisas iš "Kurėno" ankstinamas į 7.45 val. Paankstės ir 8.20 val. grįžtamasis autobuso reisas iš Agluonėnų.

Retinami 40 maršruto reisai, dėl to keisis ir reisų laikai.

41 maršruto autobusas keičiamas iš pailginto į trumpesnį. Taip pat bus "ištiesintos" visų reisų trasos, kad autobusas važiuotų per Mokyklos g., o ne per akmenuotą Senamiestį.

Žiemos sezonui bus panaikintas 42 maršrutas.

Bus stebimi keleivių srautai ir 43 maršrute. Viešoji įstaiga "Klaipėdos keleivinis transportas" ragina keleivius nepamiršti pasižymėti bilietų, kad galima būtų stebėti tikslią statistiką.

Tai padės nuspręsti, ar autobusą žiemos sezonui palikti. Savaitgaliais bus panaikintas ankstyvasis reisas – 6.23 val. iš Klaipėdos ir 7 val. iš Spengių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
Nu jo. Kiekvienam goželiui po stotelę po langais ir grafiką, kai tik išlenda iš savo urvelio išsimiegojęs. Esminė baika ta, kad visi "individualininkai", kurie turi trobas už plento, yra rajono jurisdikcijoje. Klaipėda ten siųsti autobusų ar kitaip kištis tiesiog neturi teisės. Ir tai tikrai nėra Gargždų interesas, kad žmonės kuo patogiau ir greičiau pasiektų mokyklas, darželius ir savo darbo vietas Klaipėdoje. Paradoksas. Trūksta infrastruktūros, bet atkakliai priešinamasi priemiesčius prijungti prie miesto. O paskui graudūs verksmai - mumis niekas nesirūpina, žvyrkeliai duobėti...

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl nėra jokio autobuso,kuris pravažiuotu pro 'Klevo' s/b,esančius Statybininkų g. Dovilų sen.???

Nuomonė

Nuomonė portretas
Balaganas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių