Quantcast

Klaipėdos močiutėms – išvaizdos pokyčiai

Klaipėdos senolės turėtų suklusti – ieškoma aktyvi ir daug laiko turinti močiutė, kuri norėtų pasigražinti ir praleisti popietę su savo bendraamžiais prie arbatos puodelio.

Į Socialinių paslaugų informacijos centro ir asociacijos "Sėkmė avansu" iniciatyvą jau atsiliepė viena senjorė. Laukiama ir daugiau uostamiesčio močiučių skambučių.

Sumanymo esmė – praskaidrinti kasdienybę seniems ir vienišiems žmonėms, kad šie laisvalaikį leistų ne tik prie televizorių ekranų žiūrėdami serialus, bet turėtų progą išeiti ir pabendrauti su bendraminčiais.

Kaip pasakojo asociacijos "Sėkmė avansu" vadovė Olga Golovina, šiuo metu labiausiai trūksta dailiosios lyties atstovių.

"Turime nemažai diedukų, su jais viskas gerai. Labiausiai pasigendame moterų. Tad jei pažįstate močiutėlę, kuri liūdi ir šiltas pokalbis bei kirpėjos paslaugos namuose jai būtų dovana, kviečiame su mumis susisiekti. Asociacijos savanoriai su malonumu papuoš senjorę. Vieną jau turime, bet laukiame ir daugiau norinčiųjų", – kalbėjo O.Golovina.

Ypatingų kriterijų nėra, svarbiausia, kad močiutė būtų komunikabili ir leistųsi papuošiama.

"Turime savanorę Aną, kuri yra kirpėja ir gali gražiai sušukuoti, apkirpti. Dažniausiai pagyvenę senjorai nenori niekur eiti iš namų, išskyrus vizitus pas gydytojus ir savo kiemą. Todėl kilo idėja parodyti dėmesį pagyvenusiems žmonėms, kad Klaipėdoje jie nėra užmiršti", – dėstė pašnekovė.

Socialinių paslaugų ir labdaros asociacija jau daug metų užsiima labdaringa veikla, suteikia reikalingą informaciją.

"Jei reikia, nuvežame ir parvežame žmones iš Kauno klinikų, sergantiems ar beglobiams vaikams organizuojame šventes. Turime daug darbo", – vardijo O.Golovina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Ačiū Jums entuziastėms , tai nuostabus pasiūlymas Toms , kam labai reikia, dar esu dalinai dirbanti , bet tokia Jūsų aktyvi veikla mane tikrai žavi,tik nenuleiskit rankų , Jūs reikalingi ir plėtokit veiklą kitomis kryptis...Prisijungsiu , kai matysiu , kad kuo galiu prisidėti. Sėkmės!

Anonimas

Anonimas portretas
o gaila sudalyvaučiau bet vakar kirpykloje apsikirpau

Lili

Lili portretas
Nereikia gedytis senatves .Visi busim seni .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių