Quantcast

Klaipėdos miesto meras stiprina komandą: naujuoju patarėju tapo L. Barišauskas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos mero komandoje pradeda dirbti naujas mero patarėjas.

Į šias pareigas paskirtas Leonas Bariškauskas, kurio pagrindinė užduotis bus tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinavimas įgyvendinant Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategiją bei korupcijos prevencijos politikos įgyvendinimas.

Pradėjus dirbti L. Barišauskui Klaipėdos merui talkins du patarėjai.

Naujam mero patarėjui pavesta užtikrinti savalaikį ir nepertraukiamą tarpinstitucinį bendradarbiavimą, įgyvendinant Klaipėdos miesto ekonominės plėtros strategiją, koordinuoti strategijos  priemonių integravimą į strateginius miesto dokumentus, vykdyti nepertraukiamą strategijos priemonių monitoringą politiniame lygmenyje, identifikuojant naujas ar optimizuojant esamas iniciatyvas, kurios leistų pasiekti numatytus tikslus, koordinuoti miesto rinkodaros platformą, kuria miestas visų strateginių partnerių būtų vieningai pozicionuojamas kaip patrauklus gyventi, dirbti ir investuoti. 

L. Barišauskas taip pat teiks rekomendacijas bei metodinę pagalbą korupcijos prevencijos politikos įgyvendinimo klausimais bei teiks rekomendacijas dėl Savivaldybės biudžetinių įstaigų vadovų darbo santykių reguliavimo.

L. Barišauskas yra dirbęs Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdybos Korupcijos prevencijos poskyrio viršininku, prieš tai dirbo Klaipėdos miesto savivaldybėje, Švietimo skyriuje.

Pradėjus dirbti L. Barišauskui Klaipėdos merui talkins du patarėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to zenonas

to zenonas portretas
ar čia durnyno telefonas?

zenonas

zenonas portretas
Vienas STT tikrino šiukšlių surinkėją, baigiant patikrinimui STTišnikas išėjo iš STT ir tapo direktoriaus Š.Reikalo pavaduotoju, "koncy v vodu". Šis komsorgas Barišauskas pasivadinęs kovotoju su korupcija yra pats iki ausų įklimpęs į korupciją? Bus Jums įrodymas, kad niekas nenori apie jų nusikalstamas veikas net girdėti. Ne kartą nurodau net tel. numerį, kad susidomėtų, pateikčiau ant jų pačių nepaneigiamus faktus, deja visi tyli, ar ilgai? Mano tel. 8 662 33770. Sakys mes atsiliepimų ir laikraščių neskaitome, o žurnalistai ar skaito atsiliepimus? Lyg šiol suprantu, kad "neskaito"?

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Tai šaunu, protingas žmogus
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių