Quantcast

Klaipėdos mero idėja: į pirtį – su nuolaida

Gyventojai, vykstant hidrauliniams bandymams, kai netiekiamas karštas vanduo, galėtų pigiau nusiprausti viešojoje pirtyje.

Tokia mintis kilo uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko galvoje ir jis ją antradienį aptarė su „Klaipėdos energijos“ vadovais.

„Kai pats gyvendavau bute, žinau, kad būdavo problemų, kai tikrinant šilumos trasas būdavo netiekiamas karštas vanduo. Todėl noriu sužinoti ir jūsų nuomonę – ar esant galimybei perpus ar net dar labiau pigiau tomis dienomis praustis viešojoje pirtyje, jūs ja pasinaudotumėte“, - socialiniame tinklapyje klaipėdiečių teiravosi V.Grubliauskas.

Skirtumą tarp įprastos bilietų kainos ir nuolaidų esą galėtų padengti „Klaipėdos energija“, kuri ir atlieka hidraulinius bandymus.

Tokią idėją išgirdęs ir „Klaipėdos energijos“ generalinis direktorius Vytautas Valutis buvo šiek tiek apstulbęs.

„Idėja tikrai nauja ir negirdėta. Vartotojai visada yra pasirengę, kad nebus karšto vandens, nes apie tai yra informuojami. Be to, karšto vandens įprastai nebūna tris dienas, tad žmonės nesiskundžia“, - tvirtino V.Valutis.

Tačiau jis neatmetė V.Grubliausko prašymo galimybę rasti pinigų finansuoti gyventojų prausimasi viešojoje pirtyje apsvarstyti „Klaipėdos energijos“ valdybos posėdyje.

„Idėja tikrai žalia, bet kodėl jos neapsvarsčius? Drąsias idėjas reikia išsakyti“, - įsitikinęs Klaipėdos meras.

Šiaurinėje uostamiesčio dalyje hidrauliniai šilumos trasų bandymai prasidės gegužės 16 dieną, o pietinėje – birželio 6-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

savas

savas portretas
super idėja

oooo

oooo portretas
siaip vartotojai nepasirengia,ir musu tai nedziugina kad nebus karsto vandens ,ir kazin kam skustis kas nuo to pasikeis,kazkoks juokdarys tas Valutis.

edmukai

edmukai portretas
labas
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių