Quantcast

Klaipėdos meras jubiliejaus proga sveikins A. Nausėdą savo vardu

Šiandien šalies Prezidento Gitano Nausėdos tėvo Antano Nausėdos telefonas netyla, galima spėti, kad į jo namus belsis ne vienas lankytojas. Tarp jų bus ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Jis tikino ketinantis ne miesto, o savo paties vardu sveikinti A.Nausėdą 90-mečio proga.

Žvalus bei guvus Prezidento tėvas ir sulaukęs garbaus amžiaus nesėdi rankų sudėjęs, tad nežinia, ar šiandien bus nusiteikęs vien tik švęsti.

"Tikrai rasiu progą įteikti gėlytę, paspausti ranką. Juo labiau kad mes gražiai susidraugavome per šiuos metus. Sveikinsiu asmeniškai nuo savęs. Kadangi jubiliatas yra labai paprastas, kuklus ir nuoširdus žmogus, nemanau, kad rodyti jam pagarbą vien todėl, kad sūnus yra šalies vadovas, pačiam tėvukui būtų labai smagu. Nepaisant to, kad tai yra Prezidento tėvas, su visa pagarba jo asmenybei, jis turėtų būti lygiai taip pat pagerbtas, kaip kiekvienas klaipėdietis, sulaukęs tokio garbaus amžiaus. Gerbti žmogų reikia ne dėl jo ar jo sūnaus statuso. Gerbti reikia kaip istorinę asmenybę, kaip iškilų klaipėdietį. Manau, kad tokių žmonių mūsų mieste yra tikrai daug", – kalbėjo V.Grubliauskas.

Uostamiestyje yra nemažas būrys 90-ąjį gimtadienį perkopusių klaipėdiečių.

Anksčiau buvo tradicija miesto vadovui sveikinti kiekvieną 100-metį klaipėdietį. Pastaruoju metu taip nebesielgiama.

Klaipėdoje gyvena 110 metų šį pavasarį sulaukusi ir vis dar savarankiška bei gyvybinga Juzė Mauricienė. Senolė buitimi dalijasi su dukra ir anūke, kuri yra pagrindinė jų prižiūrėtoja.

Meras atviravo girdėjęs apie ją ir net rengęsis važiuoti jos pasveikinti, bet turėjęs žinių, kad šeima nelabai nori viešumos. Jei tik su šios moters šeimos nariais pavyks suderinti, V.Grubliauskas norėtų aplankyti ir ją.

Senolės anūkė tikino, kad niekas iš miesto valdžios jos nė neklausė, ar galima pasveikinti jos močiutę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima portretas
beda tame kad zmones visur mato tiktai blogi ir smagiau yra viska pasiept,ir viskas kas ka bedarytu yra blogai,kritikuot lengviausia ir dejuot....

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Taiko pas Prezidentą per užpakalines duris...

Ooojėėė..

Ooojėėė.. portretas
kokia man gerovė kad musu griuvančio senamiescio Klaipėdoje isaugo prezidentas! Kad džiaugiuosi tai dieną nakti :D)
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių