Quantcast

Klaipėdos kiemuose mažėja duobių

Uostamiesčio daugiabučių namų kiemuose ir įvažose į juos tęsiami remonto darbai – lopomos duobės. Teigiama, kad pastaraisiais metais šių teritorijų būklė pagerėjo.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda pabrėžė, kad daugiabučių namų kiemai prižiūrimi nuolat.

Šiemet jų remontui buvo skirta 500 tūkst. eurų – kur kas daugiau nei praėjusiais metais. Pernai šiam tikslui buvo atseikėta 200 tūkst. eurų.

"Duobių lopymas kiemuose, įvažose į juos – nuolatinis veiksmas. Darbai vyksta, kol leidžia orai, – nesulauksime sniego, nepašals", – tvirtino direktorius.

Pasak L.Dūdos, kiemų būklė pastaraisiais metais pagerėjo.

"Tokių visiškai beviltiškų nebeliko. Žinoma, per metus vėl atsiveria duobių. Tam įtakos turi ir vis intensyvesnis automobilių eismas, ir permainingos oro sąlygos, kai tai lyja, tai šąla. Tad duobes vėl reikia šalinti. Tai nuolatinis darbas", – komentavo direktorius.

Vaizdas daugiabučių namų kiemuose gerėja ir dėl atsiradusios infrastruktūros atnaujinimo programos. Tvarkomi želdiniai, įrengiamas apšvietimas, naujos automobilių stovėjimo vietos.


Šiame straipsnyje: duobėskiemaikiemų tvarkymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jusu vardas

jusu vardas portretas
Kol viena uzlopo, 5 atsiveria.

G

G portretas
Labai keista, kad duobes lopo ne pavasarį kai jos atsiveria po žiemos, o rudenį kai už poros mėnesių vėl šals. Toks ispūdis, kad duobių lopymo paskirtis ne automobilių važiuoklių saugojimas o vaizdavimas kad dirba.

Klaipėdos kiemuose

Klaipėdos kiemuose portretas
nebelieka nei vieno medžio..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių