Quantcast

Klaipėdos jūrininkų ligoninė pagerbė savo profesijos lyderius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos jūrininkų ligoninė savo 28-ojo gimtadienio išvakarėse pagerbė savo darbuotojus, įteikdama jiems Profesijos lyderio ženklus. Jau septintą kartą teikiami pripažinimo ženklai šiemet skirti devyniems ligoninės darbuotojams – gydytojams, slaugytojams, kitų sričių ligoninės darbuotojams.

„Prieš aštuonerius metus, minint ligoninės 20-metį, pradėjome kurti naują tradiciją – įsteigėme Profesijos lyderio ženklą, kuriuo kasmet įvertiname keletą ligoninės darbuotojų. Ženklas skiriamas žmonėms, kurie dirba nuoširdžiai, kurie besąlygiškai yra atsidavę savo profesijai, nuolatos tobulėja, dalijasi savo žiniomis, kuriuos pripažįsta, vertina ir gerbia tiek pacientai, tiek kolegos. Šie žmonės yra savo profesijos lyderiai“ – apdovanojimų istoriją priminė Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius prof. dr. Jonas Sąlyga.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės Profesijos lyderiais iki šiol jau yra pripažinti dešimt gydytojų, aštuonios slaugytojos, šeši kitų sričių darbuotojai.

Šiemet profesijos lyderių gretas papildė dar devyni darbuotojai. Tai žymintys ženklai ir diplomai įteikti Klaipėdos jūrininkų ligoninės Onkohematologijos skyriaus vedėjai, gydytojai onkohematologei Ligitai Kasnauskienei, Diangnostikos skyriaus vedėjui, gydytojui gastroenterologui Giedriui Šimulioniui, kraujagyslių chirurgui Dariui Skiručiui, Širdies aritmijų skyriaus vyresniajai bendrosios praktikos slaugytojai Lolitai Baršienei, operacinės slaugytojai Zitai Mažulienei,  Širdies ir kraujagyslių radiologijos skyriaus vyresniajai slaugytojai Ingridai Bakaitei, personalo inspektorei Nijolei Būdaitei, Ūkio ir techninės tarnybos vedėjui Sauliui Mileikai, buhalterei Daivai Pranckuvienei.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės Profesijos lyderio ženklą iš aukso, sidabro ir emalio sukūrė klaipėdietis juvelyras Vidas Bizauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Man pačios pačiausios ginekologinio skyriaus slaugytojos ir net valytojos,švaros darbuotojos. Tokio nuoširdumo žmonės ten dirba.Visoms ženklelis.Nuo...iki.

Algis Klaipeda

Algis Klaipeda portretas
Kuo didžiausi sveikinimai dr.Šimulioniui, nuostabus žmogus !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių