Quantcast

Klaipėdos apskrities policininkai surengė žygį dviračiais

Penktadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai su šeimomis iškylavo Kuršių nerijoje. Į pramoginį renginį buvo atvykęs ir Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla.

Paskutiniąją savaitės darbo dieną policijos komisariato darbuotojai ir vadovai praleido gamtoje. Čia, redakcijos duomenimis, buvo surengtas žygis dviračiais iki Juodkrantės ir atgal.

Pareigūnai rinktis Smiltynėje buvo raginami jau 9 val ryto. Renginys planuotas iki 22 valandos. Greta Kuršių nerijos nacionalinio parko lankytojų centro pareigūnai registravosi ir pusryčiavo.

Prieš 10 val. buvo numatytas Policijos generalinio komisaro R.Požėlos pasveikinimo žodis, žygio dalyviams buvo pristatyta trasa, visi draugiškai padarė mankštą, nusifotografavo ir leidosi dviračiais link Juodkrantės. Pakeliui stabtelėjo užkąsti ir pailsėti.

Popietę policininkai ir jų šeimų nariai po pasiekė Juodkrantę, ten vėl pailsėjo, užkando ir leidosi pajūrio taku važiuoti atgal. Žygio dalyviai Smiltynėje turėjo susitikti apie 17 val. Čia jų laukė apdovanojimai.

Šventės metu atsisveikinta su tarnybą baigusiu Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininku Gintautu Mačiulaičiu. Ko gero, būtent todėl visą penktadienio darbo dieną Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadai telefonais buvo nepasiekiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kam dirbti, atlyginimas juk nesikeičia

O kam dirbti, atlyginimas juk nesikeičia portretas
Penktadieniais vadai policijoje nedirba, dirba eiliniai,todėl ir nepriskambinot ..

123

123 portretas
ir vel tas ... nepades
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių