Quantcast

Klaipėdos apdainuotoje perėjoje pluša darbininkai

Ties kadaise vienos miesto politikės eilėmis apdainuotos pėsčiųjų perėjos pluša darbininkai. Šįkart tvarkdariai perėją tobulina nuleisdami šaligatvio bortus.

Prieš keletą metų miesto tarybos narė Nina Puteikienė parašė net kelis eilėraščius, kuriais, kaip teigė, siekė atkreipti valdininkų dėmesį į pėsčiųjų perėją Liepų gatvėje, ties K. Donelaičio aikšte.

Tuomet politikė reikalavo, jog perėja būtų pažymėta ant kelio dangos. Tiesa, dažai nuo akmeninio grindinio, kaip ir prognozavo specialistai, gana greitai nusitrynė.

Šiomis dienomis ties perėja vėl zuja darbininkai. Tiesa, ne tam, kad ant gatvės ir vėl atsirastų ženklinimas.

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė paaiškino, kad ties perėja nuleidžiami šaligatvio borteliai. Nuo šiol perėja taps patogesnė neįgaliesiems, žmonėms, stumiantiems vaikų vežimėlius ir pan.

„Tai yra įprasti einamieji priežiūros darbai“, – teigė N. Vedeikienė.

Anot savivaldybės darbuotojos, šie darbai yra susiję su netolimais planais tvarkyti Liepų gatvės grindinį, jame esančias įgriuvas.

Teigiama, kad perėjų, ties kuriomis dar reikia nuleisti šaligatvių bortus, visame mieste yra nemažai, tačiau šiuos darbus, atsižvelgiant į lėšas bei situaciją mieste, vis stengiamasi atlikti. Ypač tais atvejais, kai juos galima suderinti su šaligatvių ar gatvių tvarkymo darbais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

N. Puteikienė

N. Puteikienė  portretas
Mano tekstai nieko niekam nekainuoja. O šita perėja - Klaipėdos savivaldybės neįgalumo simbolis.

Ponia tada

Ponia tada portretas
labai prastai apdainavo - tikrai neturi eilėms gabumų..P.S.buvo truputi gėda klausyt.

Rami

Rami portretas
Sugrąžinkit perėją ties "Liepžiedžiu", kaip kadaise ir buvo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių