Quantcast

Klaipėdoje – policijos pareigūnų patikros: kaukių nedėvėjusieji teisinasi užmaršumu

Uostamiesčio policijos pareigūnai vakar tikrino, kaip klaipėdiečiai laikosi prievolės viešose vietose dėvėti apsaugines priemones. Per valandą miesto centre be kaukių sutikti 22 žmonės.

Patruliai po miestą išėjo pasivaikščioti 10.30 val. M. Mažvydo alėjoje, Herkaus Manto gatvėje ir Skulptūrų parke policijos pareigūnai sutiko ne vieną klaipėdietį, nedėvėjusį apsauginės kaukės.

Žmonės tikino pamiršę užsidėti kaukę, kiti atsiprašinėjo ir teisinosi išsiblaškymu.

Tiesa, visi miestiečiai elgėsi geranoriškai ir be atsikalbinėjimų traukė kaukes iš kišenių.

Kadangi nė vienas iš sutiktųjų nesielgė įžūliai, patruliai tik perspėjo dėl prievolės apsaugines kaukes dėvėti ne tik uždarose patalpose, bet ir lauke, viešose vietose.

Pareigūnai panašius reidus rengs ir ilgąjį savaitgalį. Ketinama patruliuoti miesto gatvėse, parkuose, bus pasivaikščiota ir miesto kapinėse.

Pareigūnai primena, kad, įsigaliojus draudimams, nuo šiol privaloma kaukes dėvėti viešose vietose, kur yra žmonių, draudžiama būriuotis didesnėmis nei penkių asmenų grupėmis.

Pareigūnai savaitgalį ketina imtis ir kitų priemonių – bus tikrinamas vairuotojų blaivumas, matuojamas automobilių greitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojas

skaitytojas portretas
Poilsio parke Klaipėdoje beveik visi vaikšto be kaukių arba kaukė po smakru. Blogai, kad žmonės nesaugo nė patys save, nė kitų.

iš pradžių sakė

iš pradžių sakė portretas
kad kaukę reikia užsidėti ten,kur žmonės praeina ančiau kaip 20 metrų

Tam bausti

Tam bausti portretas
Jai turetum puodynej smegenu, tai pamastytum, kas yra tvarka ir kas dedasi db, o db esi tik vergo paklusnus mentalitetas
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių