Quantcast

Klaipėdoje – patriotiškas paradas automobiliais

Uostamiestis jungėsi prie šventinio automobilių parado, kuris rengiamas visoje Lietuvoje.

Kovo 11-osios popietę pirmieji klaipėdiečių automobiliai ėmė rikiuotis prie vadinamosios Tarptautinės perkėlos, Kairių gatvės gale.

Miestiečiai savo automobilius puošė gausybe iškeltų trispalvių – nuo mažų iki didelių. Keltos ir Vyčio, Gediminaičių stulpų bei kitos istorinės vėliavos.

Automobilių kolona vienu metu išjudėjo uostamiesčio centrinių gatvių link.

Tokia pat automobilių kolona tuo pačiu metu pajudėjo ir iš Kretingos centro. Išsukę iš Rotušės aikštės, kretingiškiai važiavo Vydmantų link. Organizatoriai prašė dalyvių neskubėti ir nedidinti greičio. Kolona suko per Žibininkus, Darbėnus, Grūšlaukę, Salantus ir Kūlupėnus.

Jei klaipėdiečiai prašė parado dalyvius nusiplauti savo automobilius, tai kretingiškiai akcentavo net nemėginti kelti partijų vėliavų renginio metu.

Dėl karantino ribojimų dalyviai buvo perspėjami, kad automobilyje gali būti po du žmones, arba jei daugiau, tai tik tos pačios šeimos nariai.

 

Įprastai vykstančias Kovo 11-osios tautininkų eitynes šiemet dėl pandemijos pakeitė „važiuotynės“.

Į renginį, kuris sostinėje prasidėjo prie parodų centro „Litexpo“, susirinko apie 200 automobilių. Renginio pradžia buvo numatyta 14 val., tačiau pirmieji automobiliai iš aikštelės pajudėjo apie 14.40 valandą.

Dauguma dalyvių buvo iškėlę Lietuvos bei istorines vėliavas, renginį sergėjo keletas policijos ekipažų. Nemaža dalis atvyko šeimomis, su vaikais. Kai kurie dalyviai važiavo keturračiais, taip pat – motociklais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

>ale

>ale portretas
tai tik tokius kaušus kap litovcai ir gal tep apdurint. Aiškiai visai nebsupronta ka anuos čia kruša viduri baltos dienos/: D

Ale kokios gudrios

Ale kokios gudrios portretas
partinnės šiuxos:D). Kai Klaipėdos piliečiu sąjunga ruošėsi kasmetiniam maršui su fakelais tuoj pat toks vietinis Sisiulis inicijavo oficailia tokia pat eisena nepamenu kokiai progai. Čia vėl kai žadamas automaršas už tradicinę šeimą šalies mastu tai įkišo važiavimą už kovo 11. Pasižiūrėkit kaip gražiai brudai parsidavėliai ir sudiškos valdžios šeškai 'perlaužia' tikras pilietines iniciatyvas.:D).Greit visi aktyvūs piliečiai bus pakeisti savais o mitingai ir piketai vyks pagal valdžios planus.TAI KAD PILIETINĖ-DEMOKRATINĖ VISUOMENĖ!::D:D:D)))

Romas

Romas portretas
Nei viena Lietuvos televizija neparode automobiliu marso skirto Kovo11. Jeigu susirinktu LGTB zmones rodytu per visur 3 dienas. Tai cia yra zodzio ir spaudos laisve. Idomu!
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių