Quantcast

Klaipėdoje numatomi eismo pakeitimai Jūros šventės metu

  • Teksto dydis:

„Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) informuoja apie viešojo transporto judėjimą Jūros šventės metu (miesto autobusai ir maršrutiniai taksi).

Vairuotojai turėtų aplenkti uostamiesčio centrą

Šioje miesto dalyje laukia eismo apribojimai. Dėl jų keisis ir viešojo transporto maršrutai.

Nemokama kelionė

Miesto tarybos sprendimu miesto autobusų maršrutuose penktadienį-sekmadienį kelionė nemokama. Tačiau kelionė maršrutiniais taksi bei priemiestinių maršrutų autobusais yra mokama kaip įprastai . Nemokamuose autobusuose ant skaitytuvų bus užklijuotas apie tai informuojantis lipdukas.

Uždaroma Tiltų gatvė

Per šių metų Jūros šventę eismui uždaroma Tiltų gatvė , todėl ja įprastai važiuojantis viešasis transportas nukreipiamas į Pilies gatvę.

Viešojo transporto judėjimas eisenos metu

Penktadienį, eisenos metu viešasis transportas gerai valandai  perkeliamas per Mokyklos gatvės tiltą, o kol eisena formuosis, autobusai lankstu apvažiuos J. Janonio gatvę. Vėliau, priklausomai nuo to, kur konkrečiu metu bus eisenos „uodega“, bei iki tol, kol bus keliamas Pilies tiltas (pakėlimas 19.55 val., trukmė 10-15 min.), dar apie valandą (nuo 19.00 iki 20.10 val.) iki Mokyklos tilto važiuos Priestočio arba Liepų gatvėmis.

Viešojo transporto judėjimas per šokančių ir dainuojančių fontanų šou

Dar kitaip autobusai judės Turgaus prieigose per šokančių ir dainuojančių fontanų šou. Kadangi tuo metu renginio vietoje bus užimta pusė važiuojamosios dalies prie Neringos skulptūros, eismas tampa vienos krypties. Važiuojantieji į renginį iki jo turės dar paėjėti nuo Pilies stotelės.

Naktinėtojams

Užsibuvusiųjų šventėje paslaugoms bus proginiai maršrutai 33, 44A, 66, 88. Į pietus veš nuo Turgaus stotelės, o šiaurine kryptimi važiuojantiesiems patogiausia įlipti laikinojoje Atgimimo stotelėje, prie viešbučio. Šie nemokami autobusai kursuos iki antros-trečios valandos nakties. Maršrutiniai taksi penktadienį ir šeštadienį važiuos visą naktį.

Ilgiau važiuos ir įprastinių maršrutų autobusai. Šeštadienį vėliau darbą baigs 5 ir 10 maršrutų autobusai. Penktadienį ir šeštadienį ilgiau važiuos 2A,9,14.

Patogiausia

Patogiausia šventės teritoriją pasiekti ir iš jos grįžti lipant Turgaus ir Atgimimo stotelėse. Patogiausios ir talpiausios automobilių statymo aikštelės pietuose yra prie PC ,,Arena“, o šiaurėje –  PC ,,Studlendas“ . Proginiai tvarkaraščiai paskelbti puslapio www.klaipedatransport.lt tvarkaraščių rubrikoje. Tiksliai – internete bei švieslentėse. KKT informuoja , kad nustatyti tvarkaraščiai patikimi tik pirmiesiems rytiniams reisams. Vėliau dėl eismo sąlygų neapibrėžtumo ir kintamumo galimi pasikeitimai. Patariama kelionę planuojant naudotis puslapyje esančiu tikro laiko eismo žemėlapiu. Stotelių švieslentėse taip pat rodoma tiksli autobusų atvykimo informacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gabrielius

Gabrielius  portretas
Pati geriausia metų šventė, nelaukiu taip naujųjų metų, stengiuosi gryžti kad ir kokiame pasaulio krašte esu!

reikalingi parasai

reikalingi parasai portretas
www. peticijos. lt /visos /75315 nusiimkite tarpus

rrr

rrr portretas
ai kokia ten ta 'svente' ,eilinis turginiu spekuliantu samburis...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių