Quantcast

Klaipėdoje norintiems lėkti autobusų juosta – siurprizas

Vienas kitas klaipėdietis jau sulaukė baudų už tai, kad Taikos prospektu mėgino prašvilpti autobusams skirta juosta. Nuobaudų miestiečiai sulaukė po to, kai buvo pakeista miestą stebinčių vaizdo kamerų vieta.

Įmonė "Klaipėdos keleivinis transportas" iš viso uostamiestyje turi keturias kameras, kuriomis drausminami tie vairuotojai, kurie gudrauja važiuodami autobusams skirta juosta.

Dėl to stringa viešojo transporto eismas, vėluojama atvykti į stoteles laiku.

"Perkėlėme į kitą vietą kameras. Mes turime dvi poras vaizdo kamerų. Viena pora yra Herkaus Manto gatvėje, stebi eismą pietų kryptimi. Kita pora kamerų buvo Taikos prospekte, netoli sankryžos su Naujakiemio gatve", – pasakojo įmonei laikinai vadovaujantis Andrius Samuilovas.

Dviejų kamerų porą nuspręsta iš Taikos prospekto ties Naujakiemio gatve perkelti kiek šiauriau, ties prekybos centru "Akropolis".

Išsukantieji į Taikos prospektą iš Kauno gatvės, neretai ilgokai važiuoja Taikos prospektu beveik iki pat kitos sankryžos.

"Trukdo autobusams. Kameros dabar bus ties "Malonumu". Kameros pastatytos ties vestuvių suknelių salonu "Malonumas", – patikslino A.Samuilovas.

Vairuotojai keiksnoja ir kitą kamerų porą, esą kam reikėjo statyti kameras Herkaus Manto gatvėje, kai ten jau stovi greičio matuoklis.

"Matuoklis pastatytas dėl greičio. Čia kitas argumentas. O kamerų reikia dėl to, kad vairuotojai niekaip nesupranta, kad A juosta skirta autobusams. Taip ir migruojame su tomis kamerų poromis po miestą. Dedame ten, kur matome problemą", – pasakojo A.Samuilovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asdfg

Asdfg portretas
Ten yra posukis i taikos 39 ir 41 nama. Kaip jie vertins persirikiavusius kad isukti nes mašinu pilna

runkeliams

runkeliams portretas
juokinga skaityti Klaipėdos budulių dejones.Varykit į savo kaimus ir važinėkit po savo 6 juostų kelius

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Nu ar ne per daug galių tiems autobusam žmonės kiti niekur neskuba jiems ir pas gydytojų laikų nereikia (pamėgink laikų neatvykti ooooooo) ir svarbių susitikimų neturi tik vadžia ir autobusai be eilių be taisyklių noriu ikalu į šoną ką noriu tą darau Klaipėdos kelių policijos viršininka su dviračiu per pėščiuju perėja šnai net nenulipo tai kaip man važiuoti ar atimtis?
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių