Quantcast

Klaipėdoje – modernūs viešieji tualetai reklaminėse kolonose

  • Teksto dydis:

Uostamiestis nuo šiol taps dar svetingesnis miesto gyventojams ir svečiams. Liepų ir Herkaus Manto gatvių sankryžoje lauko reklamos kompanija „JCDecaux Lietuva“ įrengė naują modernų viešąjį tualetą.

Tualetas įrengtas netradicinėje vietoje – reklamos kolonoje. Jie skiriasi nuo tradicinių ne tik dizainu, bet ir funkcionalumu: veikia automatinis grindų ir klozeto plovimas bei dezinfekavimas. Viduje taip pat yra vanduo ir muilas rankoms nusiplauti bei džiovintuvas – viskas automatiška ir pritaikyta patogiam higieniškam naudojimui. Apsilankymas tualete kainuos 0.30 EUR, visi surinktos lėšos už naudojimąsi šia paslauga atiteks  Klaipėdos miestui.

„Miestai sulaukia vis daugiau turistų, svečių ir mums visiems svarbu, kad būtiniausios paslaugos būtų teikiamos kokybiškai. Džiaugiamės, kad šiuo projektu galime prisidėti prie šalies miestų modernių sprendimų“, – tikino „JCDecaux Lietuva“ kompanijos vadovė Žaneta Fomova.

„JCDecaux“ kompanijos įrengti automatiniai tualetai stovi daugelyje pasaulio miestų: San Franciske, Londone, Stokholme, Paryžiuje ir kituose. Lietuvoje tokie tualetai jau įrengti Vilniuje, nuo šiol jais naudotis galės ir uostamiesčio gyventojai bei svečiai. Šio modernaus viešojo tualeto įdiegimas įgyvendintas, “JCDecaux” laimėjus Klaipėdos miesto savivaldybės viešąjį konkursą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jadzė

Jadzė portretas
Gaila, kad chemija naudojama šiuose tualetuose sklinda 500 metrų aplink. Smarvė tokia, kad net pykina. Visas senamiestis smirda. Vakar pro Meridianą neįmanoma buvo praeiti. Kaip ten žmonės gali sėdėti ir valgyti aš nesuprantu. Vietoj to, kad užuostume šašlykų kvapą, atminty liks tualeto dvokas.

Mikis

Mikis portretas
Pakaktu ir 10 centu.

Laisve

Laisve portretas
Saunuoliai, labai aciu ir labai sauni ideja. Ir grazu ir naudinga ir nebrangu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių