Quantcast

Klaipėdoje duris atveriantis prekybos tinklas „Mere“ turi ambicijų būti pigiausias

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje veiklą pradeda nauja pigių prekių tinklo „Mere“ parduotuvė. Nors oficialų atidarymą bendrovė planuoja surengti pirmadienį, spalio 5 d., tačiau duris pirkėjams parduotuvė atveria jau penktadienį. Žemų kainų parduotuvė „Mere“ įsikūrė viename iš Tilžės turgavietės paviljonų Tilžės gatvėje.

Prekybos tinklo atstovai tikina, kad „Mere“ parduotuvėse prekiaujama net 20 proc. pigesnėmis prekėmis nei jas parduoda konkurentai.

Esą tai nulemta glaudžiu bendradarbiavimu su gamintojais, vykdant griežtą išlaidų politiką ir taikant minimalų prekybos antkainį. Be to, „Mere“ parduotuvėse pirkėjai moka tik už prekes, o ne už prekės ženklą, ryškią pakuotę ar prabangų interjerą. Todėl šio tinklo parduotuvėse prekiaujama daugiausiai ekonominės klasės produktais ir prekėmis, o interjerui ar iškaboms skiriamas minimalus dėmesys. Tačiau, pasak prekybos tinklo atstovų, tai nereiškia, kad prekių kokybė yra žema. Anaiptol. Žemesnė kaina pasiekiama mažinant pakuotės kainą arba jos visiškai atsisakant.

Bendrovės „Tilžės turgus“ nuotr.

Prekybos tinklo „Mere“ atstovai deklaruoja, kad tiekėjams, norintiems parduoti savo produktus ar gaminius, nėra jokių papildomų komisinių, „mokesčių už įėjimą į rinką“, lentynų mokesčių ir kitų prievolių mokėti papildomai.

Klaipėdoje veiklą pradėsianti parduotuvė – antroji Lietuvoje. Pirmoji jau kurį laiką veikia Kaune.

Bendrovės „Tilžės turgus“ nuotr.

Bendrovės „Tilžės turgaus“ direktorės Vitalijos Avižienienės teigimu, derybos su tinklo atstovais truko ilgokai, tačiau pavyko rasti abi puses tenkinančius sprendimus. „Vienas iš jų reikalavimų, kad vieta būtų lankoma ir greta judrių kelių ar gatvių. Matyt, Tilžės turgavietės siūlomos sąlygos prekybos tinklo atstovus tenkino, kad pasirinko mus“, – informavo V. Avižienienė.

Ji taip pat priminė, kad greta naujojo prekybos centro Tilžės turgavietės paviljonuose veikia nuo seno pirkėjų pamėgtos gėlių, šviežių žuvų ir jūros gėrybių, vaisių ir daržovių bei įvairių drabužių ir aksesuarų parduotuvės. Čia atėję lankytojai gali pasivaišinti dienos pietumis, išgerti kvapnios kavos.

Bendrovės „Tilžės turgus“ nuotr.

Matyt, „Mere“, deklaruojanti žemas kainas, neatsitiktinai pasirinko Tilžės turgų, kadangi ir šioje turgavietėje kainos yra kur kas mažesnės nei mieste veikiančiuose kituose prekybos centruose.

Be to, greta veikia ir automobilių turgus, į kurį parduoti automobilius gali atvežti visi gyventojai.

Bendrovės „Tilžės turgus“ nuotr.

Prekybos tinklas „Mere“, kurio parduotuvė pradeda veiklą Klaipėdoje, priklauso vienai didžiausių žemų kainų parduotuvių Rusijoje, atstovaujančiam prekės ženklą „Svetofor“, kuris vienija daugiau kaip 1,5 tūkst. parduotuvių. Šis prekybos tinklas veikai ne tik Rusijoje, Kazachstane, Baltarusijoje ir Kinijoje, bet ir pradeda plėtrą Europos Sąjungos šalyse.

Šiuo metu su prekybos ženklu „Mere“ parduotuvės veikia Vokietijoje ir Rumunijoje.

„Tilžės turgaus“ informacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patriotas

Patriotas portretas
Lenkiškai produktais prekiauja Lidlė, kam reikia atskiros

Klapčiukas

Klapčiukas portretas
Tai kad ten gal 20% rusiškų prekių.Likusios ukrainiečių,baltarusių,latvių,lietuvių,lenkų ir t.t.Skaitykit etikenes vieną sykį!

pensininkė

pensininkė portretas
puiku galėtų atsidaryti ir lenkiškų prekių parduotuvių būtų iš ko rinktis
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių