Quantcast

Klaipėdoje – „Drive-in“ kino ir siaubo hologramų šou

  • Teksto dydis:

„Drive-in“ kinas grįžta į Klaipėdą spalio 29-31 dienomis.

Per 3 dienas bus parodyti 6 kruopščiai atrinkti, lietuviškai įgarsinti, siaubo kino filmai. Kiekvieno filmo pabaigoje įspūdingas, siaubo hologramų šou 30 metrų pločio holograminiame ekrane.

Nors COVID-19 ribojimai nebėra tokie griežti, „Drive-in“ kinas vis dar labai populiari pramoga Klaipėdoje.

Šįlkart „Drive-in“ kine ir patyriminio kino elementai. Pasibaigus filmui laukia iki 10 minučių trukmės 3D video projekcija, kurios metu žiūrovus džiugins ir baugins gerai pažįstami siaubo filmų personažai. Dalis jų nebetilps kino ekrane ir gąsdins atvykusius už ekrano ribų.

Specialiai šiam renginiui kuriamas 30 metrų pločio holograminis ekranas. Holograminio ekrano personažai atliks įvairias interakcijas su kino ekranu ir taip bus kuriamas siaubo ir įspūdingų vaizdų šou.

Renginio organizatoriai „Kino zona“ jau 2 metus bando sukurti „Drive-in“ kino tradiciją Lietuvoje. Klaipėdoje tam pasirinkta Neįgaliųjų paplūdimio automobilių parkavimo aikštelė. Vieta pakankamai atoki, toliau nuo miesto ir puikiai tinka siaubo patyriminiams kinui.

Renginio „Facebook“ nuoroda:

https://www.facebook.com/events/1021984551919339.

Bilietų pardavimo nuoroda:

https://kino-zona.lt/kinas-is-automobilio-klaipedoje/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokia ta tiesa.

Tokia ta tiesa. portretas
Reiktu ten pareigūnus nusiųsti, kad išrašytu baudų už automobilio variklio deginimą, šildant geldas. KET visiems galioja
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių