Quantcast

Klaipėdos regione – trys nauji koronaviruso atvejai

Klaipėdos regione sekmadienį nustatyti trys nauji naujojo koronaviruso atvejai. Du iš jų nustatyti Klaipėdos miesto gyventojams, dar vienas - Kretingos rajono gyventojui, BNS patvirtino uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

„Du iš jų – klaipėdiečiai ir vienas – iš Kretingos rajono. Klaipėdos universitetinėje ligoninėje (KUL) šiuo metu gydomi 18 ligonių, turinčiųjų šią infekciją“, – feisbuke pranešė Klaipėdos meras.

„Kiek esu informuotas, apsaugos priemonių rezervas KUL likęs 7–10 dienų, priklausomai nuo to, kaip intensyviai medikams teks priiminėti atvežamus pacientus, kiek jų bus, tačiau tai tikrai kelia rimtą rūpestį ir atvykstančių vilties siuntų laukiama labai rimtai“, – nurodė V. Grubliauskas.

Lietuvoje iki sekmadienio vidurdienio iš viso buvo patvirtinti 105 koronaviruso atvejai.

Kovo 20 dieną mirė pirmas COVID-19 užsikrėtęs žmogus – pagyvenusi moteris iš Ukmergės.

Pirmoji gydyta nuo viruso moteris iš Šiaulių pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Nu jus nebejuokinkit . Atplaukia laivai visus suvaro i viena vieta paklausyt kas yra korona su galbut serganciais ir ne ,tai ko tiketis zinoma ,kad susirgs tie kurie sveiki . Su oro linijomis pralaiko po keleta valandu lektuve isleidzia i lauka dar pusei valandos prastovet ant salcio visiem suprakaitavisiem po lektuvo ,ir zmogus suserga ir tai vyksta vilniaus oro uoste . Tai kur logika. Atskrenda lektuvas ir i artimiausia viesbuti visus ,artimieji atves maisto ko dar reikes ,viska toliau perduos i kambarius tas pats su keltais. Kai tokia situacija manau nneproblema paimti keleta viesbuciu tokiam reikalui. Kodel as per tuos zmones kurie tik isgirdo kqd virusas palauke dar savaite ir parvaro cia ir dar uzkrecia papildomai zmoniu ,,kodel as per tokius zmones turesiu sedeti dar ilgiau tarp keturiu sienu. I kurias atsiziurejus pilnumoi. Jeigu po tiek laiko sugalvojo gryzti kai jau lai ir pasedi vienoi vietoi visi kartu.

ARABESKA

ARABESKA portretas
Mieli miesto vadovai, jau atėjo laikas veikti. Jūs manote, kad informacijos skelbimas Jūsų pagrindinis darbas. 1. Jau buvo seniai galima organizuoti kaukių, aprangos gydytojams siuvimą. Skirti patalpas surasti siuvėjas ir dirbti. Tai gali daugelis moterų siūti namuose. Taip aprūpinti VISUS Klaipėdos ligoninės gydytojus. 2. Organizuoti patalpų dezinfekciją ir t. t. Gyventojams sunku klausytis, kaip Klaipėdai visko trūksta. Darykite o ne kalbėkite. Gražių kalbų jau prisiklausėme. Įrodykite, kad verti būti pasitikėjimo

klp

klp portretas
Nesuprantu - o tai rusai jau nebepuola ?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių