Quantcast

Klaipėdiečius vėl stabdė patikros postai: policija apgręžė apie pusšimtį vairuotojų

  • Teksto dydis:

Vyriausybei gražinus judėjimo ribojimus, Klaipėdos apskrities policija savaitgalį apgręžė apie pusšimtį vairuotojų.

Šeštadienį Klaipėdos apskrityje patikrinti 8084 automobiliai, apie 2,5 tūkst. iš jų – Klaipėdos mieste. Visoje apskrityje per patikros postus nepraleistos 55 mašinos. Surašyti 9 protokolai už karantino pažeidimus. Patikros metu užfiksuoti 84 kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Penktadienį Klaipėdoje patikrinus daugiau nei 1,2 tūkst. mašinų praleistos buvo visos. Karantino pažeidimų neužfiksuota, tačiau surašyta 12 protokolų už kelių eismo taisyklių nesilaikymą.

Neringoje penktadienį patikrinus beveik 200 vairuotojų nepraleisti 5. Dėl karantino pažeidimų čia surašyti 2 protokolai.

Penktadienį Vyriausybė nusprendė grąžinti judėjimo ribojimus tarp savivaldybių.

Nuo kovo 27 iki balandžio 6 dienos judėti galima tik tarp žiedinių savivaldybių ir didmiesčių.  Išimtys taikomos vykstantiems darbo reikalais, į kelionių vietas ar dėl kitų rimtų priežasčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S.S.S.

S.S.S. portretas
iš tikrųjų tai cirkas, tarp Klaipėdos ir rajono gali laisvai judėti, be vis tiek postai stovi. Kokiu tikslu tuos kamščius daryti? Pagal logiką postai turi būti ties Kretingos rajono riba, ties Šilutės ir t.t., nes pačiose žiedinėse savivaldybėse žmonės kasdieną migruoja į darbą ir iš, į darželius ir mokyklas. Bet matosi, kad pas mūsų valdžią logiško mąstymo nerasta.

buduliui Romui

buduliui Romui portretas
cirkas baigiasi krematoriume

Romas

Romas portretas
Baikit cirkà.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių