Quantcast

Klaipėdiečius piktina nenušienauta žolė

Kai kuriose miesto vietose styro nenušienauta žolė. Sklypai, kuriuose anksčiau žydėjo gėlės, dabar apaugę krūmais ir piktžolėmis. Klaipėdiečiai piktinosi, esą į jų prašymus valdininkai numoja ranka.

Socialiniame tinkle pasipylė komentarai dėl netvarkomos teritorijos Sportininkų gatvėje tarp 6 ir 8A pastatų.

Gyventojai rašė, kad anksčiau žemė veikiausiai priklausė vienai įmonei, tačiau dėl nelegaliai išpiltų pamatų šiame sklype sutartis su ja buvo nutraukta ir pastatas neva perėjo savivaldybės žinion.

Vieni juokėsi, nes ne tik žolės, bet ir medis neįprastoje vietoje spėjo užaugti, o kiti teigė nė nesivarginę kreiptis į valdininkus, nes anksčiau į gyventojų prašymus ar skundus buvo reaguojama vangiai.

Keturis kartus rašiau, tris kartus į savivaldybę, vieną kartą dėjau į problemų žemėlapį ir vieną kartą rašiau tiesiogiai administracijai.

"Irgi planavau apie šią teritoriją rašyti, bet pažiūrėjus, kaip jie reagavo į mano prašymus nupjauti žolę Pušyno gatvėje, praėjo noras. Keturis kartus rašiau, tris kartus į savivaldybę, vieną kartą dėjau į problemų žemėlapį ir vieną kartą rašiau tiesiogiai administracijai. Po šio prašymo Pušyno gatvėje žolę nupjovė", – teigė klaipėdietė.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Lino Lapinsko, sklypas Sportininkų gatvėje bus sutvarkytas, jei tuo pasirūpins savininkai.

"Objektas vis dėlto yra privatus ir tvarkyti aplinką prie jo turi savininkas. Skundų dėl šios vietos nebuvome gavę. Dabar objekto savininkui priminėme apie šią pareigą, žadėjo artimiausiu laiku sutvarkyti. Viešosios tvarkos skyrius patikrins, ar ši vieta tinkamai tvarkoma", – teigė L.Lapinskas.

Pagal Administracinių nusižengimų kodekso 366 straipsnį, tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimas užtraukia įspėjimą arba baudą nuo 20 iki 140 eurų, o nusižengus pakartotinai – nuo 140 iki 600 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko nuostabaus

Nieko nuostabaus portretas
Lėbartų kapinėse per nepjautą žolę paminklų nesimato

irute

irute portretas
Kaip per greitai uzaugo zole ne laiku iskrito sniegas,kaip visada,kodel apmokomos saskaitos uz nepadarytus darbus

TIK

TIK portretas
Kad seniai laikas visa tą savivaldybės personalą keisti. Tai tuščia vieta gaunantis atlygį už nedirbimą.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių