Quantcast

Klaipėdiečius piktina amžinas purvynas

Kauno gatvėje įsikūrę klaipėdiečiai skundžiasi, kad, norėdami nueiti į prekybos centrą, turi įveikti didžiausius purvynus. Gyventojams keista, suremontuoti tako nesiima nei įstaiga, nei savivaldybė.

Klaipėdietis pasakojo, kad Kauno gatvėje gyvena šešerius metus. Vyras nuolat apsipirkinėja prekybos centre, kuris įsikūręs buvusiose „Sodžiaus“ patalpose. Čia taip pat veikia bandelių parduotuvėlė, vaistinė.

Į šias įstaigas nuo parko pusės veda šaligatvis. Vietomis jis visiškai susidėvėjęs. Palijus netoli prekybos centro atsiranda didžiausias purvynas.

„Žmonės turi bristi per 10 centimetrų gylio balas. Gyvename miesto širdyje, o atrodo, kad kokiame kaime. Einant į parduotuvę, reikia autis botus. Kiek gyvenu čia, purvynas visada palijus atsirasdavo“, – piktinosi vyras.

Klaipėdiečiui keista, kad nei savivaldybė, nei įstaigos, kurios turėtų rūpintis klientais, nesiima remontuoti tako.

„Sutvarkytų bent tą vietą, kad žmonėms nereikėtų braidyti per purvą“, – teigė vyras.

Nuolat atsirandančiu purvynu piktinosi ir kiti šios vietos gyventojai. Prisiminta, kad ne kartą per šią vietą būdavo permesta kokia lenta, norint patogiau praeiti ir neprisemti kojų.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda žadėjo apžiūrėti vietą, kuria skundžiasi klaipėdiečiai.

„Gal kažką pagelbėsime bent laikinai. Jei būtų normali žiema, tokių klausimų net nekiltų. Dabar trys dienos žiema, šešios – pavasaris“, – komentavo direktorius.

L.Dūda tvirtino, kad ateityje šis takas bus sutvarkytas. Į teritoriją nuo Kauno iki Danės gatvės yra numatyta investuoti apie 80 mln. litų. Bus atnaujintos visos viešosios erdvės.

„Suremontuosime ir tą taką. Žmonių prašome kantrybės“, – komentavo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ppp

Ppp portretas
Maladiec gyventojai. Patys nieko nedaro. Tik i laikrascius skundus raso. Uz kiausiniu pakart ta bedavojanti pilieti. Pasiimk kastuva, pasikviesk kaimyna ir susitvarkykit. Tai ne, geriau i laikrasti pasiskust. Moliugai, o ne vyrai.

Pamenu

Pamenu portretas
tai kad nuo 2006 m pamenu tokius purvus tam take ir per beveik 10m kai gyvenu tam rajone niekas nepasikeitė, taigi kol nepajudės kazkas i prieki neverta tikėti..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių