Quantcast

Klaipėdiečiui J. Šilinskui – Riterio kryžius

Klaipėdiečiui Jonui Šilinskui, giliu sovietmečiu teistam už antitarybinę veiklą ir už tai kalėjusiam, Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga Prezidentas Gitanas Nausėda įteikė garbingą apdovanojimą – Vyčio Kryžiaus ordino Riterio kryžių.

J.Šilinskas – aktyvus antisovietinės agitacijos ir propagandos skleidėjas sovietų okupacijos metais, aktyvus jaunųjų šaulių ir Lietuvos laisvės kovotojų atminimo puoselėtojas Prezidento buvo apdovanotas Vyčio Kryžiaus ordino Riterio kryžiumi.

Pagerbdamas apdovanotuosius, Prezidentas pasidžiaugė, kad kiekvienas, kuriam įteikiamas apdovanojimas, nuveikė kur kas daugiau, nei įpareigoja profesinė ar pilietinė pareiga.

"Nuoširdžios padėkos žodį siunčiu ir visiems tiems, kurie negailėdami laiko ir jėgų dirba, siekdami mūsų šalies ir jos žmonių gerovės. Jūs esate pagrindiniai Lietuvos pamatų kūrėjai, kuriais visi pagrįstai galime didžiuotis", – apdovanojimo ceremonijoje kalbėjo G.Nausėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonui

Zenonui portretas
Būtum drąsus,parašytum į prezidentūrą.O dabar šmeižti žmogų pasislėpus po anonimo kauke.Stukačius kgb-istas,tęsiantis senas tradicijas

Koks jis stukacius

Koks jis stukacius portretas
jis paprasčiausiai jau neturintis kantrybės visas tas nesamones stebėti, žmogus. Ir drąsus. Respect, Zenonai! Pratink visus nemeluoti. Užtektinai tarybiniais laikais ant juodo sakėm ka balta

Zenonui

Zenonui portretas
Matosi,kad stukačius tęsia savo darbą.Niekaip negali sustoti nuo kgb laikų
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių