Quantcast

Klaipėdiečių laukta „Maxima“ stebino asortimento gausa

Trečiadienį Liepų gatvėje duris atvėrė klaipėdiečių laukta naujoji „Maxima“ parduotuvė. Tikimasi, kad gyventojai netruks pamėgti šiuolaikišką, kelių tūkstančių kvadratinių metrų ploto parduotuvę. Plačiu asortimentu klientus viliosianti parduotuvė lankytojų nestokojo nuo pat pirmųjų darbo valandų.

Žada sėkmę

Trečiadienio rytą Liepų g. 81 neseniai iškilusiame prekybos centre duris atvėrusi naujoji „Maxima“ sulaukė nemenko klaipėdiečių dėmesio. Buvo akivaizdu, kad šios miesto dalies gyventojai ar čia dirbantieji laukė parduotuvės atidarymo.

Prieš pat „Maximai“ atveriant duris prie jų susidarė nemenkas būrelis būsimų pirkėjų, kurie vos tik pakvietus į parduotuvės vidų suskubo tyrinėti asortimento.

Viena pirmųjų pirkėjų Erika pastebėjo, kad parduotuvė iš tiesų nudžiugino savo dydžiu bei asortimento gausa, prekių įvairove. Moteris pastebėjo, kad šią „Maximą“ veikiausiai ypač pamėgs priemiestyje gyvenantieji, mat parduotuvės vieta itin patogi po darbų mieste vykstant namo.

Tikimės, kad čia apsilankys ir sugrįš bei savo namų parduotuve laikys daugelis pirkėjų.

Panašios nuomonės buvo ir atidarymo lūkuriavusi Laima. Moteris spėjo, kad visas naujasis prekybos centras sulauks nemenko gyventojų dėmesio, čia ypač patogu užsukti vykstant į sodus.

Kai kurie pirkėjai pastebėjo, kad šios parduotuvės privalumas ne tik plati prekių pasiūla, bet ir tai, jog ji įsikūrusi netoli nuo miesto centro, tačiau čia patogu atvykti automobiliu – nestinga nemokamų stovėjimo vietų.

Penkiolikta parduotuvė

Trečiadienio rytą Liepų g. 81 iškilusiame prekybos centre duris atvėrusi nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė – jau penkiolikta Klaipėdoje.

„Tikiuosi, šis įdomus sutapimas lems sėkmę“, – pastebėjo XX ir XXX „Maxima“ tinklo vadovė Kristina Jakubauskienė.

Ji taip pat pastebėjo, kad tokias parduotuves, kaip ši, atverti nėra paprasta, tačiau susitelkusi ir stipri komanda sėkmingai įveikė visus jai tekusius iššūkius, todėl atidarymo ceremonijos metu netrūko padėkos žodžių darbuotojams, vadovams bei kitiems talkinusiems.

„Tikimės, kad čia apsilankys ir sugrįš bei savo namų parduotuve laikys daugelis pirkėjų, nes parduotuvė atsidaro, atrodytų, miesto krašte, tačiau tuo pačiu ir šalia sraunios arterijos – gatvės“, – pastebėjo K. Jakubauskienė.

Prieš parduotuvei atveriant duris ją dar palaimino kunigas Reinholdas Moras.

Ceremonijos metu išskirtinio dėmesio ir sveikinimų sulaukė darbuotojai, kurie netrukus šventė arba dar tik švęs gimtadienius, paminėta ir vienos „Maxima“ darbuotojų darbo prekybos tinkle dešimtmečio sukaktis.

Atidarymo dieną naujojo prekybos centro Liepų g. rangovai čia startavusios parduotuvės „Maxima“ direktorei Kamilei Bendikienei įteikė ir simbolinį atidarymo raktą.

Šventišką ceremoniją vainikavo atidarymo juostelės perkirpimo ceremonija.

Gausus asortimentas

Beveik 4 tūkst. kv. m ploto parduotuvėje įrengta šiuolaikiška prekybos salė, dirbama naudojant modernią įrangą.

Parduotuvė, kurią įrengiant investuota daugiau nei 1,3 mln. eurų, klientams paruošė itin platų šviežio maisto pasirinkimą, išskirtinai platų daržovių, kosmetikos prekių asortimentą. Čia taip pat galima rinktis iš šaldytų prekių, bakalėjos produktų, gėrimų, ne maisto prekių, fasuotų kulinarijos gaminių pasiūlos.

„Ir toliau dirbame siekdami pagerinti klientų apsipirkimo patirtis visoje šalyje. Ši parduotuvė padės klaipėdiečiams dar paprasčiau rasti visas reikalingas prekes vienoje vietoje. Didžiuojamės galėdami pirkėjams pasiūlyti itin platų šviežio maisto asortimentą, kurio net 80 proc. sudarys lietuviška produkcija“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Trečiadienį duris atvėrusioje parduotuvėje pirkėjų patogumu rūpinsis net 85 darbuotojai, o greitą apsipirkimą užtikrins 8 įprastos bei 8 savitarnos kasos.

Pastebima, kad beveik visa darbuotojų komanda buvo surinkta būtent šiai parduotuvei.

Įkuriant naująją „Maximą“ šiek tiek keitėsi ir miestas – buvo tvarkomos ir plečiamos ties naujuoju prekybos centru esančios gatvės, nutiestos naujos, nedidelės, greta esančios gatvelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Lt.zmoniu sumazejo,bet kiek padaugejo prekybos centru,statomi tik bankai ir parduotuves.O kur namai?darzeliai?gamyklos?mokyklos?ka pastate per 30 m.?svarbu tik verslas,pinigai,daugiau vertybiu nera.

Aš aisiu

Aš aisiu portretas
I Luiza maximos maximumas per žemas

Jo

Jo portretas
Darželis vietos nėra mokyklai nerado va maxima angarą pastatyti su senukais yra visko
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių