Quantcast

Klaipėdiečiams teks apsišarvuoti kantrybe: Tauralaukyje jau ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

Tauralaukyje jau įsigaliojo žadėti eismo ribojimai, pradedami gatvių rekonstrukcijos darbai. Planuojama, kad darbai, dėl kurių ir reikia riboti eismą, tęsis iki birželio pabaigos.

Uostamiesčio gyventojams teks priprasti prie laikinai kitokio eismo pagrindinėse Tauralaukio arterijose.

Prasidėjus rekonstrukcijos darbams įsigaliojo žadėti eismo ribojimai.

Nuo šiol automobiliams tenka aplenkti Klaipėdos g. dalį nuo Tauralaukio ir Klaipėdos g. sankryžos iki Pajūrio g. ir Klaipėdos g. sankirtos bei Pajūrio g. ruožą nuo Pajūrio g. ir Klaipėdos g. sankirtos iki Pajūrio g. ir Lazdynų g. sankryžos.

Transporto priemonių eismas nukreipiamas apylankos ženklais šalutinėmis kvartalo gatvėmis: Skroblų, Kadagių, Klaipėdos ir Lazdyno g.

Tiesa, vairuotojams, jeigu įmanoma, vertėtų pasirinkti kitą kelionės maršrutą išvengiant kelionės per minėtą rajoną, mat gatvelės, kuriomis eismas nukreipiamas dabar, yra siauros, tad atsiradus net ir menkiausiai kliūčiai judėti, prasilenkti tampa sudėtingiau.

Dėl darbų koreguojamas ir viešojo transporto eismas.

Portalas klaipeda.diena.lt jau skelbė, kad gatvių rekonstrukcijos metu bus įrengiami inžineriniai tinklai, vėliau tvarkoma gatvės danga, ties Tauralaukyje esančiu prekybos centru bus įrengta keturšalė sankryža.

Bendra darbų vertė – daugiau nei 5 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazimieras

Kazimieras portretas
Ir kas užnešė šią baisią bacilą į Lietuvą "medžių naikinimą", visai smegenėlės suminkštėjo valdininkams. Ir jie mano, kad tokiu medžių naikinimu, jie gerina miestiečių gyvenimą. Melas, tai jų biznis, jiems už tai moka.

1992 banditai pardavė Lietuvos spalvotus metalus

1992 banditai pardavė Lietuvos spalvotus metalus portretas
Dabar Neniškis ir grubiliauskas naikina Klaipėda ,kerta medžius. Rumpiškės jie iš mūsų pavogė apie pusė tukstančio medžių ir 10000 m/2krūmų. Dabar ažuolai. Ny vagystė iš klaipėdečių

Komunistai rulina

Komunistai rulina portretas
Bebrai pirmyn,nugriaužkim ką galim
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių