Quantcast

Klaipėdiečiams nusibodo muzikinis fontanas?

Klaipėdos politikus pasiekė atviras klaipėdiečių laiškas, kuriame prašoma svarstyti klausimą tiek dėl fontanų Danės skvere muzikinio repertuaro, tiek dėl jų skleidžiamos muzikos garso, tiek ir dėl grojimo laiko.

Neseniai atnaujintame Danės skvere tam tikromis valandomis po pusvalandį transliuojami klasikinės muzikos kūriniai, pagal kuriuos sinchroniškai pulsuoja grindinio fontano srovė, o vakarais, kai sutemsta, muzikos bei vandens šokį papildo dar ir šviesų šou.

Šis fontanų pasirodymas tapo miestiečių ir svečių mėgstama pramoga, tačiau, pasirodo, ne visų.

Miesto politikams skirtame klaipėdiečių laiške siūloma pakeisti muzikinius kūrinius, trumpinti fontanų "pasirodymų" laiką ir ankstinti šviesų šou, nes šiuo metu jau gerokai anksčiau temsta.

Vis dėlto Danės skvero fontanų pasirodymas vyksta oficialiai "triukšmauti" leidžiamu laiku.

Bet laiško autoriai, veikiausiai netoli fontano gyvenantys klaipėdiečiai, nepatenkinti ir transliuojamos muzikos garso kokybe.

Pasigirdo minčių, galbūt reikėtų keisti repertuarą, transliuoti muziką, susijusią su Klaipėdos miestu arba su jūra.

Galimas dalykas, kad, politikams priėmus tam tikrus sprendimus dėl fontanų muzikos, permainos bus tik kitą sezoną.

Paprastai miesto fontanai savo "veiklą" baigia spalio pabaigoje ir atnaujina per Motinos dieną, pirmąjį gegužės sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oho

Oho portretas
Eikit dirbti geriau aš manau mumijos

AK

AK portretas
Ten vos girdisi ta muzika, gerokai keista, kad kažkam neįtinka. Repertuaras nemandras, bet tinkamas daugeliui klausyti ir būti patenkintais. Kas kita - po langais kasdien kriokiantys vaikai. Jie nebemoka nevemti nuolatos per gerklę. Tėvų, jais užsiimančių, nebeturi anei savaitgaliais. Tai ir rėkia, nuolat išspirti gatvėn.

Man

Man portretas
Siulau komendanto valanda ivesti senamiesti.bus ramybe vistom.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių