Quantcast

Klaipėdiečiams kilo įtarimų dėl tarnybų darbo: kodėl gatvėje vyko sujudimas?

Nors karantinas pristabdė įprastą klaipėdiečių gyvenimą, mieste žmonių kasdienybės problemas sprendžiančios tarnybos dirba įprastu ritmu. Tiesa, kai kurių tarnybų darbas, žmonėms daugiau laiko leidžiant namuose, tapo labiau pastebimas.

Visoje šalyje dėl koronaviruso įsigaliojus karantinui bei imantis įvairių saugumo priemonių išaugo ir gyventojų pastabumas. Žmonės kelia klausimų ir aktyviai reaguoja į visus jiems neįprastus vaizdus.

Klaipėdiečiams įtarimų sukėlė ir S.Šimkaus gatvėje neseniai dirbusios bendrovės „Klaipėdos vanduo“ misija. Gyventojams kilo klausimų dėl galbūt mieste kilusių vandentiekio ar nuotekų tinklų avarijų.

Vis dėlto paaiškėjo, kad jaudintis neverta.

Bendrovės atstovai portalo žurnalistams paaiškino, kad visos bendrovės tarnybos šiuo metu dirba įprastu grafiku, tad ir miesto centre atlikti įprasti kasdieniai darbai, kokių kasdien netrūksta visame mieste.

„Atliekami įprasti darbai, siekiant užtikrinti sklandų paslaugų teikimą klaipėdiečiams“, – teigė bendrovės dispečerinės darbuotoja.

Klaipėdiečiai, mieste pastebėję ką nors neįprasto, kviečiami savo užfiksuotus kadrus ir žinias siųsti redakcijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karolis

Karolis portretas
Nidiškiai džiaukitės, kad tik šaligatvio trinkelės laisvos. Klaipėdoje, Tiltų, Turgaus, Daržų gatvėje grindinio akmenys laikosi tik dėka savo svorio, nuo pravažiuojančių mašinų dalis akmenų net sugeba " pasivaikščioti", išlipti net iš lizdo.Ir tai savivaldybės atstovės Šakalienės palaiminta. Prokuratūra tyli, kas nori turėti problemų, jeigu miesto tėvai tyli. O čia jau milijonai, ne kažkokie "centai"

Magyla

Magyla portretas
"Klaipėdiečiai, mieste pastebėję ką nors neįprasto...". Ačiū už galimybę. Pranešu, kad šią naktį (iš kovo 16 į 17) kažkokie berazumiai miesto centre du kartus (apie antrą nakties ir pusę šešių ryto) darbavosi su poliakale. Berods, muzikinio teatro statytojai, bet gal ir krantinės taisytojai. Įdomiausia, kad šiandien dieną kalti polius jie poreikio neturi.

Kaip čia pasakius

Kaip čia pasakius portretas
Tokios tarnybos turi dirbti, bet kai P. Komunos g. Visos firmelės dirba pilnu tempu niekas nė susidomi, kai visoje šalyje karantinas.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių