Quantcast

Klaipėdiečiai sugavo įspūdingo dydžio šamą

Klaipėdiečiai Karolis Kaupys ir Egidijus Gumuliauskas vis dar gyvena įspūdžiais po savaitgalio žvejybos Nemune ties Rusne. Vyrai pagavo didžiulį šamą.

Klaipėdiečiai Karolis Kaupys ir Egidijus Gumuliauskas vis dar gyvena įspūdžiais po savaitgalio žvejybos Nemune ties Rusne. Vyrai pagavo didžiulį šamą.

"Pirmiausia, džiaugiuosi, kad turėsiu šio šamo galvos iškamšą. Antras itin džiuginantis dalykas – nuotrauka su laimikiu. Žuvį pasidalijome su Egidijumi. Ką gaminti, tikiuosi, patars visagalis internetas.  Pagautos žuvies dar neragavome", – atviravo K.Kaupys.

27-erių klaipėdietis pasakojo, kad šeštadienį su draugu žvejojo lydekas, todėl valas buvo nestoras.

Vobleriu suviliotas šamas užkibo, bet nepasidavė ištraukiamas į krantą maždaug valandą.

Panašioje vietoje ne ką mažesnių šamų abiem žvejybos entuziastams yra užkibę ir anksčiau, bet jų pasverti ar nufotografuoti vyrams nepavyko – stiprios žuvys vis nutrūkdavo ir dingdavo upės gelmėje.

Gal ir penktadienį pagautą 22 kg sveriantį, pusantro metro ilgio šamą vyrai būtų paleidę, bet po ilgos kovos ir alinamos fotosesijos jis nebūtų išgyvenęs.

Visas kitas žuvis, kurias vyrams dar pasiseks pagauti, jie ketina paleisti.

Tai ne pati didžiausia K.Kaupio pagauta žuvis. Prie Gran Kanarijos krantų jam teko ištraukti 28 kg sveriančią rają.

Šeštadienį pagauto šamo galva puikuosis šalia 6 kg svėrusios barakudos galvos iškamšos.

Didžiausia K.Kaupio svajonė pagauti didžiausią Lietuvos vandenyse gyvenantį šamą, jis turėtų būti didesnis nei 2008 m. Kauno mariose pagautas 230 cm ilgio ir 83,250 kg svorio šamas.

"Žvejoti – didžiausia mano aistra. Vieną savaitgalio dieną atiduodu duoklę šeimai, o kitą būtinai važiuoju žvejoti. Labiausiai noriu pagauti tokią žuvį, kurios kitiems neteko sužvejoti. Patirties turiu daug, o užsidegimo – dar daugiau", – sakė K.Kaupys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Šitas žvejys yra didelis smurtautojas prieš merginas. Atsargiai reikia su juo Geria ir daužosi

Iskamsa

Iskamsa portretas
Pagavau sutverima ir surijau su giminem ir kad visi matytu pasidariau iskamsa ant sienos prie iejimo I savo tvartaZIAURU

Ooo

Ooo portretas
Žvejoti ir paleisti -žiauru. Nereikia gaudyti, jei nesuvalgai. Jei taip žveją patampius po asfaltą ir paleidus, būtų nežmoniška. Taigi...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių