Quantcast

Klaipėdiečiai pasigedo autobusų stotelės

Gyventojai pasigedo autobusų stotelės. Statybininkų prospekte vykstant remonto darbams, daugeliui klaipėdiečių kilo klausimas, kodėl autobusai nebestoja Gedminų stotelėje.

Klaipėdietė Irena sunerimo, kadangi į šią stotelę žmonės ateina kasdien, visi jie laukia autobuso, o šiam pravažiavus, suprantama, neturi galimybės į jį įlipti. Dėl to žmonės gali pavėluoti į mokyklą ar darbą.

"Pastebėjome, kad Gedminų stotelė aptraukta "stop" juosta, autobusai pro ją prašvilpia. Ar dėl to, kad dabar Statybininkų prospekte remontas vyksta, ar stotelę ruošiasi naikinti visam laikui? Aplink – daugiabučiai, juose gyvena ir nemažai senjorų, tad aktualu žinoti, kur žmonėms eiti. Gal autobusai sustoja kažkur toliau? Kur?" – klausė moteris.

Dar šį pirmadienį "Klaipėdos keleivinis transportas" keleivius informavo, kad vykdant kelio darbus Statybininkų prospekte, ties sankryža su Gedminų gatve, abiejų krypčių Gedminų stotelė laikinai perkelta link Šilutės plento.

Taip pat pranešama, kad laikinoji stotelė ten bus iki darbų pabaigos, veikiausiai iki pat pavasario.

Dėl šios stotelės nepatogumų kyla ir moksleiviams.

"Problema Gedminų stotelė, kurią dėl Statybininkų prospekte vykstančių remonto darbų perkėlė prie E. Balsio menų gimnazijos, todėl mokiniams slidžia gatve eiti iki mokyklos yra toliau, nei būdavo", – patvirtino "Aukuro" gimnazijos direktorė Lygija Virkšienė.

Remontas prasidėjo šių metų rugsėjį. Klaipėdos savivaldybės specialistai pranešė, kad bus įrengiamos eismo saugumą gerinančios priemonės.

Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas jau sakė, kad Gedminų stotelė veikiausiai bus laikinai perkelta.

Šiame prospekte vykstantys darbai susiję su naujos parduotuvės statybos ir įrengimo darbais. Po projekto įgyvendinimo atsiras keturšalė šviesoforinė sankryža, bus sutvarkyti ir pėsčiųjų bei dviračių takai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurga

Jurga portretas
Vasara nedirbo,sukruto ant rudens ir dasilaukė žiemos..Ar taip daroma tyčia?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių