Quantcast

Klaipėda ieško nuomininkų: ketinama išnuomoti vietą plūduriuojantiems įrenginiams

Klaipėdos savivaldybės administracija skelbia konkursą plūduriuojančių įrenginių švartavimui ir eksploatavimui prie renovuotos Dangės krantinės dalies. Sutartį su nuomininkais tikimasi sudaryti iki šių metų vasario vidurio.

Dangės krantinių ir skvero rekonstrukcija buvo vienas didžiausių ir svarbiausių Klaipėdos miesto projektų, kuriam buvo skirta 10,7 mln. eurų.

Lygiai prieš dvejus metus, 2020 m. sausio pabaigoje, Klaipėdos savivaldybės administracija pranešė apie prasidedančius Dangės krantinių ir šalia esančio skvero rekonstrukcijos darbus.

Tuomet rekonstrukciją planuota baigti iki 2021 m. liepos, tačiau darbai sustojo ir jų pabaiga nukelta į 2022-ųjų pradžią.

Tikimasi, kad ši vieta, kurioje bus parkas, šiuolaikiškas fontanas, nedidelė scena pradedančių atlikėjų pasirodymams, moderni terasa, taps miestiečių ir Klaipėdos svečių mėgstama laisvalaikio praleidimo erdve.

Atnaujintame skvere daug erdvės bus skirta vaikams (interaktyvūs žaidimai, riedutininkų parkas, laipynės ir kt.), taip pat šeimų ar bičiulių poilsiui bei iškyloms miesto parke.

Numatyta vieta, kur bus įrengta lauko kavinė.

Dėl to kaip tik dabar ketinama išnuomoti vietą plūduriuojantiems įrenginiams.

Savivaldybė paskelbė nuomos konkursą.

Pradinis nuompinigių dydis už teritoriją upėje, 120 metrų palei krantinę per mėnesį – 350 eurų (be PVM).

Sutartis būtų sudaryta penkeriems metams. Preliminari turto nuomos sutarties sudarymo data – ne anksčiau kaip šių metų vasario 15 d.

Plūduriuojančių įrenginių plotis kartu su kitų įrenginių, reikalingų tinkamam plūduriuojančių įrenginių švartavimui, negalėtų būti didesnis nei aštuoni metrai.

Krantinės užstatymas plūduriuojančiais įrenginiais negalėtų viršyti 70 proc. visos krantinės ilgio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Efa

>Efa portretas
Tai tame ir yra cinkelis: virves kas pora metu keis, grindinys medinis, taip pat laikinas, tai cia aukso kasyklos... :)))

Efa

Efa portretas
Vel virves pratempe ,pavaiksciokit kur tureklus atstoja virves jos visos supuvusios ....tai ir sitos nelaikys ....proto gumbai tie projektuotojai ....vel tas pats greblys ,,,,juk atsises pasisupti ir ikris ....

Vargas

Vargas portretas
Kas ten per baisios betonines dezes sustatytos? Gal geles sodins? O ziema taip ir stoves, lyg bunkerio ventiliacijos? :DDD
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių