Quantcast

„Klaipėda ID“ direktoriaus vis neranda

Vėl organizuojamas konkursas viešosios įstaigos „Klaipėda ID“ direktoriaus pareigoms eiti. Įstaiga vadovo neturi aštuonis mėnesius po to, kai iš šio posto pasitraukė direktorė. Oficialiai „Klaipėda ID“ užsiima investuotojų pritraukimu į uostamiestį ir jų aptarnavimu, investicinės aplinkos gerinimu Klaipėdoje, ekonomine miesto rinkodara.

Dokumentai konkursui „Klaipėdos ID“ direktoriaus pareigoms eiti turėtų būti pateikti iki šio penktadienio.

Skelbime apie ieškomą naują vadovą nurodyta, kad jis turi turėti daugiau nei trejų metų vadovaujamo darbo patirtį verslo įmonėje, aukštąjį išsilavinimą, gebėti laisvai bendrauti anglų kalba.

Būsimo „Klaipėda ID“ vadovo atlyginimas siekia nuo 2,5 iki 3,2 tūkst. eurų, neatskaičius mokesčių.

„Su buvusia „Klaipėdos ID“ direktore Egle Songailiene darbuotojos iniciatyva darbo santykiai nutraukti 2022 m. gegužės 20 d. Šiuo metu viešosios įstaigos Talentų projektų vadovė Kristina Postornak laikinai vykdo įstaigos direktoriaus funkcijas, kol į šias pareigas konkurso būdu bus priimtas darbuotojas“, – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus patarėja Edita Mockienė.

Remiantis pastarąja viešai prieinama „Klaipėdos ID“ veiklos ataskaita, 2021 m. įstaigos veiklos rezultatas buvo teigiamas, uždirbti pavyko daugiau nei 65 tūkst. eurų pelno.

Esą buvo aktyviai dirbama investuotojų aptarnavimo srityje, su verslais, kurie planavo plėtrą Klaipėdoje.

Tokie įstaigos rezultatai miesto politikus ne itin tenkino, jie ne kartą domėjosi, kiek „Klaipėda ID“ gauna lėšų iš savivaldybės ir kokia iš tos veiklos nauda yra klaipėdiečiams.

Pvz., 2020 m. iš savivaldybės įstaiga gavo 323 tūkst. eurų, tačiau esą visų pinigų nepanaudojo dėl pandemijos ir dėl darbuotojų stokos.

Į biudžetą tada grąžino 74 tūkst. eurų.

Tuometė įstaigos vadovė pripažino, kad didžiąją išlaidų dalį sudarė įstaigos darbuotojų darbo užmokestis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taaaaip

taaaaip portretas
jai jau per 8 men.jo nepasiilgo tai velniop jis ir reikalingas.Ar cia pagal ta posaki,kad jai yra zmooniu reiskia reikia direktoriaus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių