Quantcast

„Kesko Senukai Lithuania“ Klaipėdoje kuria beveik 100 naujų darbo vietų

  • Teksto dydis:

Jau sausio mėnesį Klaipėdoje, Liepų g., duris atvers antrasis „Senukų“ prekybos centras, kuris įsikurs kone 11 000 m2 ploto naujutėlaitėse patalpose. Šiame prekybos centre bus sukurta beveik 100 naujų darbo vietų.

Visiems darbuotojams – karjeros galimybės

„Kesko Senukai Lithuania“ darbuotojų paieškos ir atrankos grupės vadovė Rima Juškienė atskleidė, kad naujajame prekybos centre vadovaujančias pareigas užims anksčiau uostamiestyje įsikūrusio „Senukų“ prekybos centro darbuotojai, augę drauge su įmone.

„Suteikiame savo darbuotojams augimo galimybes, todėl, visų pirma, prie naujojo prekybos centro vadovų komandos pakvietėme prisijungti ilgamečius įmonės darbuotojus. Jie ne tik turi reikiamos patirties, bet ir puikiai išmano vidinius parduotuvėje vykstančius procesus, geba motyvuoti kolegas. Pirmajame Klaipėdos prekybos centre susiformavusi stipri komanda: daugiau nei dešimt darbuotojų dirba 11 metų, dar kelios dešimtys žmonių – daugiau nei penkmetį, tad tikimės gerąją praktiką perkelti ir į naujo prekybos centro kolektyvą”, – komentavo R. Juškienė.

Čia darbuotojų laukia realios karjeros galimybės, vidiniai ir išoriniai mokymai, suteikiantys ne tik profesinių, bet ir asmeniniame gyvenime praversiančių žinių.

Stengtasi, kad naujojo prekybos centro vadovų komanda ne tik gerai išmanytų skyrių specifiką, prekių asortimentą, prekybos centro struktūrą, bet ir suvoktų kiekvieno komandos nario indėlį į bendrą rezultatą.

Pasak Darbuotojų paieškos ir atrankos grupės vadovės, konsultantai, prekių specialistai, ekspozicijos priežiūros darbuotojai, kasininkai bei prekių priėmėjai-išdavėjai – kiekvienas iš jų prisideda prie įmonės sėkmės istorijos.

Įmonė kryptingai dirba tam, kad paneigtų klaidingus su klientų aptarnavimo sektoriumi susijusius stereotipus: „Vertiname darbuotojus, nuolat rodančius iniciatyvą, greitai besimokančius ir pasiūlančius sprendimus netikėtose situacijose – tokiems žmonėms mes visada siūlome karjeros augimo galimybes. Tai patvirtina ir Klaipėdoje įsikūrusio pirmojo „Senukų“ prekybos centro darbuotojų sėkmės istorijos“, – apie galimybes augti kalba „Kesko Senukai Lithuania“ atstovė.

Svarbios ne tik profesinės žinios

R. Juškienės teigimu, darbuotojų atrankos kriterijų – daugybė. Formuojant komandą, vertinamos ne tik kandidato profesinės žinios, bet ir jo asmeninės savybės. Pasitaiko, kad pasirenkamas ir konkrečios darbo patirties neturintis žmogus, pasižymintis išskirtine motyvacija – didžiuliu noru mokytis ir augti kartu su darboviete. Įmonėje svarbus bendruomeniškumo jausmas, tad noras įsitraukti į veiklas, vienijančias visus darbuotojus – papildomas kandidato privalumas.

„Dar pradiniame atrankos etape žiūrime, ar sutampa mūsų vertybės, ar žmogaus požiūris į darbą yra tinkamas. Pavyzdžiui, ar konsultuodamas, padėdamas ir aptarnaudamas klientą, darbuotojas to paties tikėtųsi būdamas jo vietoje. Siekiame kiekvienam klientui suteikti aukščiausio lygio aptarnavimą: ne tik patarti, bet ir pasiūlyti geriausiai jo poreikius atitinkantį sprendimą. Svarbu, kad darbuotojai tai suvoktų, todėl jų motyvacija mums labai svarbi”, – darbuotojų atrankos kriterijus komentavo R. Juškienė.

Papildomos motyvavimo priemonės

Didžiausią pridėtinę vertę įmonei kuria stipri ir vieninga komanda, todėl nuolat stengiamasi skirti dėmesio darbuotojų motyvacijai, bendruomeniškumo jausmo ugdymui ir kitų papildomų verčių kūrimui.

Laiku mokamas atlyginimas, suteikiamos visos darbui reikalingos priemonės, už pasiektus rezultatus mokami motyvaciniai priedai – tai jau savaime suprantamos naudos. „Siekdami burti darnią profesionalų komandą, savo darbuotojams siūlome papildomas vertes: suteikiame galimybę derinti darbą su studijomis, dalyvauti ugdymo programose, teikiame specialias nuolaidas prekėms „Senukuose“ įsigyti bei partnerių paslaugoms.

Čia darbuotojų laukia realios karjeros galimybės, vidiniai ir išoriniai mokymai, suteikiantys ne tik profesinių, bet ir asmeniniame gyvenime praversiančių žinių“, – pasakojo „Kesko Senukai Lithuania“ Darbuotojų paieškos ir atrankos grupės vadovė R. Juškienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas  portretas
Aš dabar dirbu senukuose liepų g. Matau čia tokių komentarų, kad su logika nesirisa. Kaip jūs galite kažką komentuoti nežinodami kaip kas vyksta? Ateikit, padirbkit, o tada ir susidarysit savo nuomonę. Nėra taip tragiškai kaip kažkas nušvietė, pabandykit sužinosit Kam tuščiai komentuoti?

Jolita

Jolita portretas
Nuejau darbintis į senukus,tai net į kabineta nepasikvietė (direktorė Vilma taip prisistatė) ir išsityčiojo,išsijuokė ir išreiškė,kad netinkama visų klientų ir darbuotojų akivaizdoje baisu.Tai išsivaizduoju,kaip ji tyčiojasi ir enge savo darbuotojus...

Sau

Sau portretas
Buvau Prienų senuose gražinti prekių,kai kokie laukiniai vadovai ypač direktorių,tiek š...o išgirdau,tai nenorėčiau ten apsipirti dėl direktūrių neišsiauklėjimo...Gaila,kad ponas samdo tokias nepraustaburnes..
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių