Quantcast

Keltą į Smiltynę pakeitė katamaranas

  • Teksto dydis:

Iš Šiaurinio rago persikelti į Smiltynę norintys klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai visą balandį bus plukdomi ne keltu, o greitaeigiu katamaranu. Didysis keltas iki gegužės pradžios dirbs tik savaitgaliais, o šiokiadieniais galima mėgautis vos kelias minutes trunkančia kelione į Smiltynę katamaranu, rašo „Lietuvos žinios“.

„Paprastomis dienomis žmones plukdo mūsų naujasis katamaranas, o savaitgaliais dirbs didysis keltas. Apskaičiavome, kad neprasidėjus vasaros sezonui greitaeigiu laivu plukdyti klientus yra ir ekonomiškiau, ir greičiau nei keltu. Savaitgaliais visada būna didelis žmonių srautas, daug jų vyksta į Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumą, todėl tuomet plaukia keltas, kuriame telpa daugiau žmonių“, - sakė Smiltynės perkėlos klientų aptarnavimo direktorius Kęstutis Mickevičius.

Vis dėlto, ši naujovė kol kas gerokai glumina ir blaško žmones, nes katamaranas paprastai plaukdavo tik iš Klaipėdos į Juodkrantę bei Nidą.

Nuo gegužės 2-osios iki 50 kilometrų per valandą pasiekiantis katamaranas į Juodkrantę ir Nidą kursuos tik savaitgaliais. Į Smiltynę žmones vėl plukdys keltai. Nuo birželio kelionės greitaeigiu laivu į nerijos kurortus bus vykdomos kasdien.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvis

Arvis  portretas
Nu nejuokinkit žmoniu naujas už tokia gelda tokius pinigus musu sukišo moliai.

Petras Bekėža

Petras Bekėža portretas
Naujasis katamaranas, kuriam jau 16 metų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių