Quantcast

Kaziuko mugės metu uostamiestyje – eismo pokyčiai

Šį savaitgalį uostamiesčio centre vyksianti Kazimierinių šventė ir mugė kiek koreguos transporto eismą, kai kur bus draudžiama statyti automobilius. Senamiestyje galiosiantys eismo ribojimai koreguos ir tam tikrų viešojo transporto maršrutų trasas.

Tradicinė Kazimierinių šventė ir mugė Klaipėdoje vyks šeštadienį ir sekmadienį. Renginio metu senamiestyje keisis eismo organizavimo schema.

Pranešama, kad Sukilėlių g., Teatro g. ir Turgaus g. ruože nuo Jono kalnelio iki Teatro aikštės transporto eismas bus draudžiamas nuo penktadienio 16 val. iki sekmadienio 22 val. Iki sekmadienio vakaro minėtose gatvėse bus draudžiama statyti automobilius.

Nuo šeštadienio 0.30 val. iki sekmadienio 20 val. transportui bus draudžiama riedėti Tiltų gatve nuo Biržos tilto iki Daržų g.

Įsigaliojus šiems draudimams, kiek keisis ir viešojo transporto maršrutų trasos. Iki sekmadienio vakaro reguliariųjų reisų autobusų (2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 14) ir maršrutinių taksi (M5, M6, M8) maršrutai aplenks pagrindinę senamiesčio arteriją.

Minėtais numeriais pažymėti autobusai į šiaurinę miesto dalį patvirtintu maršrutu važiuos iki Senojo turgaus žiedo, o toliau suks į Galinio Pylimo g. ir važiuos Pilies g., Naująja Uosto g., Naujojo Sodo g., Herkaus Manto g., kur kelionę pratęs įprasta trasa. Apvažiavimų ruože keleiviai bus išlaipinami "Pilies", "Teatro" ir "Laikinojoje Atgimimo" stotelėse.

Į pietinę miesto dalį patvirtintu maršrutu autobusai riedės iki Liepų, Naujojo Sodo ir Herkaus Manto g. sankryžos, o toliau suks į Naujojo Sodo g. ir važiuos Naująja Uosto g., Pilies g., Galinio Pylimo g. iki Senojo turgaus žiedo bei vėl įsilies į įprastą maršrutą.

Aplenkiant senamiestį keleiviai bus išlaipinami "Senosios perkėlos" ir "Teatro" stotelėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kad

kad portretas
Geri Eismo pokyčiai===pėstute,pėstute,pėstute....bent pajausit kad buvot šventėj.

Runkeliams

Runkeliams portretas
Sėdėkite namuose nepatenkinti eismo tvarka ir smirdėkite barškindami klaviatūra.Ir korono virusu neužsikrėsite

Miestiečiai kitos nuomonės

Miestiečiai kitos nuomonės portretas
Ir vėl nepatogumai kaip ir per tą šviesų festivalį. Šeštadienis- turgausu apsipirkinėjimo diena. O tikroji Kaziuko mugė, tikrai ne Klaipėdoje, o Vilniuje.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių