Quantcast

Kas pasirūpins mokyklos stadionu?

Klaipėdiečiai prašo gelbėti vėl patvinusį "Gilijos" pradinės mokyklos stadioną, o miesto valdininkai jiems linki kantrybės.

Rudenį pliaupiant lietui aikštyne nuolatos telkšo vanduo, nes į jį tiesiogiai nukreiptas lietaus nuotekų vamzdis.

Kai Baltijos prospektas nedideliu keliuku buvo sujungtas su Naikupės gatve, problema kiekvienais metais ėmė kartotis.

Vamzdis įrengtas po šaligatviu ir jungia važiuojamojo kelio dalį su stadiono prieigomis.

Veikiausiai jis buvo nutiestas savavališkai, tai pripažino patys Klaipėdos savivaldybės atstovai.

Netoliese gyvenantys klaipėdiečiai, mokinių tėvai piktinosi, kam mokyklai reikalingas stadionas, jei jame nei pavasarį, nei rudenį neįmanoma sportuoti.

Lygiai prieš metus Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas teigė, kad ties Baltijos pr. 109-uoju namu esančiame kelyje lietaus nuotekų tinklų remontas suplanuotas 2019-aisiais.

Vakar jis patikino, kad reikalai juda, ir netrukus darbai prasidės.

"Trečiadienį gautas statybos leidimas, paruoštas techniniam projektui, kitą savaitę susitiksime su rangovu ir pradėsime vykdyti statybos darbus, manau, jie ilgai neužtruks, nes apimtys nedidelės. Informuosiu apie darbų pabaigą. Dar truputį kantrybės", – prašė V.Švedas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Ko gero, retos , švietimo įstaigos teritorija -nusausinta. Visos daugiau mažiau -skęsta vandenyje.

Vldo nuomone

Vldo nuomone portretas
Tokia ta Savivaldybės statybos skyriaus vedėjo Švedo kompetencija... juoką ir gailestį kelia. Prastesnio statybos specialisto isivaizduot negalėciau... Bendrai Savivaldybėje liūdna padėtis su statybų specialistais, ypač vedėjais, beveik visi be atsakomybės jausmo imasi pareigų kurių vykdyti nesugeba ir nori tik vadovauti ir garbės . Atrankos, rimto konkurso i vedėjus nėra - kad patapti vedėju- turi padlaižiauti ir įsiteikti direktoriui ir viskas. Tokie ir rezultatai. Nuveda vamzdžius į gretimą teritoriją, kad tik priduoti objektą, o kad paskui bus problemų , kam rūpi... Stadionus ''rekonstruoja'' žavi moterėlė (irgi sk.vedėja!)kaip budulis rekonstruotų... ir niekam rezultatai nerūpi savivaldybėje , svarbu ''priduoti'' ire pasiimti atlygį.... Gaila visai savivaldybė yra nusilpusi...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių