Quantcast

Karščiavimo klinika Klaipėdoje turėtų pradėti veikti savaitės pabaigoje

Karščiavimo kliniką Klaipėdoje tikimasi atidaryti šios savaitės pabaigoje.

„Preliminariai yra numatyta, kad šios savaitės pabaigoje karščiavimo klinika adresu Galinio Pylimo gatvė 3, turėtų atsirasti“, – per spaudos konferenciją pirmadienį sakė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Klinikos įsteigimas uostamiestyje užtruko, nepavykus sutarti, kur ji turi būti įrengta. Savivaldybė buvo įpareigojusi kliniką įsteigti Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje, bet ši informavo nematanti tam galimybių.

Praėjusį penktadienį pranešta, jog tam bus skiriamos Klaipėdos psichikos sveikatos centro patalpos.

Meras taip pat pranešė, kad Lietuvą pasiekė 30 tūkst. FFP2 respiratorių, skirtų uostamiesčio medikams. Jis žadėjo, kad jie netrukus bus atvežti į Klaipėdą.

Antra tiek respiratorių uostamiestį turėtų pasiekti per ateinančias dvi savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

W

W portretas
mielai kviečiami ir su baltaja karštlige

kaukė ir PSO rekomendacijos

kaukė ir PSO rekomendacijos  portretas
Pasaulio sveikatos organizacija , ne tik Veryga :))) o tie opoziciniai kalibatai tegul eina patys žino kur :) PSO rekomendacijos dėl koronaviruso Dėvėkite apsaugines kaukes KAUKĘ BŪTINA DĖVĖTI JEI SERGATE , SVEIKŲ ŽMONIŲ KAUKĖ NUO VIRUSO NEAPSAUGO .. Svarbu, kad apsauginė kaukė būtų dėvima teisingai – ji turi uždengti burną ir nosį. Nusiėmus dėvimą kaukę, jos nebenaudokite antrą kartą ir būtinai švariai nusiplaukite rankas. Jei jums pasireiškė peršalimo simtomai (karščiavimas, kosulys, sloga, gerklės skausmas, apsunko kvėpavimas), nedelsdami kreipkitės į gydytoją.

>Ir vėl

>Ir vėl portretas
na na nereikia čia meluoti, ir aš savo ausim girdėjau kaip Veryga per tv sakė kad kaukės nepadeda. Jeigu jau dirbi valstiečiams tai nereiškia kad čia gali meluoti lyg liberastas koks.:(
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių