Quantcast

Karių automobiliai paralyžiuoja eismą?

Klaipėdiečiai skundžiasi, jog jau kurį laiką negali patekti į nuosavus kiemus. Tai padaryti jiems trukdo šalia įvažų stūksantys Dragūnų bataliono karių automobiliai. Žmonės baiminasi, jog, kilus gaisrui, jų negalėtų pasiekti net specialiųjų tarnybų automobiliai.

"Visas įvažiavimo į kiemus ruožas nuo Liepojos g. 7 iki 19 namo yra užstatytas bataliono karių ir darbuotojų automobiliais. Pro siaurą kelią į kiemus negali patekti net mašina su malkomis, atliekų išvežimo transportas. Jei kiltų gaisras, gyvenamųjų namų nepasiektų net ugniagesiai gelbėtojai. Nors ties įvaža pastatytas eismą draudžiantis ženklas, tačiau taisyklių niekas nepaiso", – piktinosi klaipėdietis.

Šalia miestiečių namų įsikūręs Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio Klaipėdos dragūnų batalionas.

Gyventojai spėja, jog automobilius neleistinoje vietoje galėjo palikti kariai.

Esą, siekiant išspręsti galvos skausmu gyventojams tapusią problemą, ne kartą buvo kreiptasi į policijos pareigūnus, Dragūnų bataliono budėtojus, kalbėta net ir su karo policijos atstovais.

"Nuolat kviečiame policiją dėl užtvertos įvažos. Pastarąjį kartą į pareigūnus kreipėmės prieš keletą dienų. Mums atsakyta, jog vienintelis būdas išspręsti problemą – įrengti automobilio stovėjimą draudžiančius ženklus", – pasakojo klaipėdietis.

Susisiekus su bataliono budėtoju paaiškėjo, kad skundų iš gyventojų išties sulaukiama.

"Gavę skundų visada reaguojame ir informuojame, kad automobiliai būtų nedelsiant "patraukti". Sunku pasakyti, ar šiuo atveju taip pasielgė mūsų kariai. Situaciją išsiaiškinsime", – žadėjo budėtojas.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjo Rimanto Mockaus teigimu, ši problema kamuoja ir greta esančios gatvės gyventojus.

"Skundų dėl ne vietoje paliekamų automobilių sulaukėme ir iš Šiltnamių gatvėje gyvenančių klaipėdiečių. Rengiame schemą gatvės dalyje uždrausti automobilių statymą. Bendrijų atstovai turėtų kreiptis į miesto savivaldybę, ir problemą spręsime", – tikino R.Mockus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Dragunas

to Dragunas portretas
Tai samdyk autobusą personalo vežiojimui į darbą, kaip veža Jazakis ir kitos didelės įmonės. Čia Dragūnų bataliono bėdos, kad nesugebat savo personalo transporto parkavimu pasirūpint.

Taksas

Taksas portretas
Kariai neturi supratimo kad statydami masinas siltnamiu gatveje dviem eilem paralyziuoja eisma tiek viesam transportui tiek gyventojams. Ir kaip gali dirbt tokie nevisprociai kariuomenej ir dar jiem algos mokamos uz musu mokesciu moketoju pinigus.

Linija

Linija portretas
Cia jums ne gatve,o ivazivimai i kiemus bus dedamos pastangos ,kad isguiti p alikit masinas prie ivazavimo i klaopeda prie kalotes.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių