Quantcast

Per karantiną žmonės plūstelėjo į Neringą: prašo registruoti visus svečius

Lietuvoje paskelbus karantiną ir Neringoje smarkiai padaugėjus svečių, kurorto savivaldybė apgyvendinimo paslaugas teikiančių verslininkų prašo juos visus registruoti.

Savivaldybė teigia, kad nuo savaitgalio Neringoje smarkiai pagausėjo karantino režimo periodui čia apsistojusių kitų šalies miestų gyventojų.

Vietos gyventojai nuogąstauja, kad Neringa gali tapti populiaria vieta tarp būtinąją 14 dienų saviizoliaciją atliekančių asmenų.

Tokia saviizoliacija privaloma visiems iš užsienio grįžusiems Lietuvos gyventojams.

„Siekdama sukontroliuoti bei užkirsti kelią galimam viruso plitimui, Neringos savivaldybė kreipiasi į kurorto apgyvendinimo paslaugų teikėjus, prašydama karantino režimo laikotarpiu privalomai registruoti visus atvykstančius asmenis“, – teigiama savivaldybės pranešime.

Neringos savivaldybės administracija parengė specialias anketas, skirtas asmenims, apsistojusiems Neringos apgyvendinimo įstaigose ar pas fizinius asmenis.

Anot kurorto valdžios, šios anketos leis imtis prevencinių veiksmų, o nustačius koronaviruso atvejį, padės tinkamai reaguoti.

Anketoje prašoma nurodyti svečio vardą, pavardę, vaikų vardus ir pavardes, gimimo metus, pilietybę, atvykimo laiką, ar per pastarąsias 14 dienų lankėsi užsienyje, taip pat mobiliojo telefono numerį, adresą, kitus kontaktinius duomenis.

Siekiant sustabdyti koronaviruso plitimą nuo pirmadienio Lietuvoje dviem savaitėms įvestas karantinas.


Šiame straipsnyje: Neringapadaugėjo svečiųįvestas karantinaskoronavirusasCIVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

registruoti reikia būtinai,

registruoti reikia būtinai, portretas
nes labai svarbu kas į tą kaimelį atvežė virusą ir apkrėtė senukus tavo tėvus, ar kaunietis grįžęs iš dubajaus, ar vokietis atviavęs į nidą pigiai pasitūsinti, ar koks prancūzas ... jei žinosi, tai tėvukai krematoriume kitaip rusens...

gaidžiams

gaidžiams portretas
PINIGAI aukščiau už sveikatą ir gyvybę

As

As portretas
Tai juk LT teriorijoje judejimas nera ribojamas. Sveikas zmogus turi teise vykti ten kur jam norisi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių