Quantcast

Stogo remonto padariniai: ar todėl prakiuro savivaldybės salės lubos?

Praėjus ketveriems metams po nepigiai kainavusio kapitalinio Klaipėdos savivaldybės posėdžių salės remonto, joje netikėtai pro lubas keliose vietose pradėjo bėgti vanduo. Ir nors pastarąsias dienas nelijo, tai gali būti susiję su šiuo metu atnaujinamu pastato stogu.

Šiandien į Klaipėdos miesto tarybos posėdį susirinkę politikai neabejotinai pastebės apvarvėjusias salės lubas.

Vanduo bėgti pradėjo dar antradienį, kai čia susirinko Ekstremalių situacijų komisija.

Tąkart savivaldybės Ūkio skyriaus vedėjas Lukas Jonušas, dar posėdžiaujant komisijai, buvo priverstas ant grindų, ten, kur pratekėjo vanduo, pastatyti kibirą, nes kito greito sprendimo nebuvo.

Pro lubas bėgantis vanduo būtų sugadinęs ir salės grindis.

Iš kur plūdo vanduo, vakar tiksliai nebuvo žinoma. Manoma, kad tai kažkaip gali būti susiję su savivaldybės pastato stogo remontu, nors pastarąsias dienas ir nelijo.

"Dar aiškinamės, kas nutiko. Šiuo metu rangovai atlieka stogo remonto darbus. Tie dalykai gali būti susiję. Taip, nelijo. Iš kur tas vanduo, sunku pasakyti. Aiškinamės, daugiau neturiu ką pakomentuoti, kodėl taip buvo. Kiek lubų sugadinta, irgi dar negaliu pasakyti, bet tai – ne tragedija. Kitose patalpose tokių pratekėjimų nėra", – tvirtino L.Jonušas.

Klaipėdos savivaldybės posėdžių salė buvo kapitališkai suremontuota beveik prieš ketverius metus.

Tada buvo atnaujintos sienos, lubos, įsigyti nauji baldai. Visa tai kainavo apie 60 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kibiraitis

Kibiraitis portretas
O gal kas žino, kokia liberalų"firma" remontą atliko? O gal Astai Dykovienei liepta apie tai patylėti> Kam reikalingi tokie valdžiai "pataikaujantys, atsargūs dienraščio, gaunančio pinigus iš savivaldybės už įvaizdį , rašinukai?

>

> portretas
"Kaiptaliskai suremontavo"?O kibira is kur gavo,apklausa,tyrimus,projektus,konkursus,tam kibiriniam reikalui ,ar renget?

Stogdengys

Stogdengys portretas
Kiek galima kisti pinigus i ta pastata? Laizo ir laizo... Tegul eina i gatve "dirbt". :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių