Quantcast

Kandidato į Klaipėdos merus plakate aptiko klaidą

Iškabos su klaidomis dažnai atkreipia pastabių žmonių dėmesį. Vieną tokių pastebėjo Taikos prospektu pasivaikščioti išėjusi klaipėdietė Sandra. Ji klaidą aptiko ne bet kur, o kandidato į Klaipėdos merus plakate.

Artėjant rinkimams, uostamiestyje padaugėjo įvairių plakatų, kviečiančių gyventojus susitikti ir užduoti rūpimus klausimus kandidatams į merus.

Kadangi ne visi gali ir moka naudotis internetu, tokie plakatai veikiausiai reikalingi šiuolaikinėmis technologijomis nesinaudojantiems rinkėjams.

Galbūt netyčia padaryta klaida Seimo nario, teisininko, kandidato į Klaipėdos merus Remigijaus Žemaitaičio plakate sukėlė tam tikrų abejonių.

Plakate skelbiamame šūkyje „Už mūsų sėkmės uostą!“ žodis „sėkmė“ parašytas netaisyklingai – „sekmė“.

Klaida yra klaida.

„Kadangi man įdomu rinkimų partijų šūkiai, visada atkreipiu dėmesį į mieste pakabintus kandidatų į merus plakatus. Įdomu, ką jie žada, kokie jų tikslai ir vizijos. Mane išties sunervino, kai R. Žemaitaičio plakate pamačiau klaidą. Jeigu jo komanda nesugeba net plakato padaryti be klaidų, kaip galima tikėti, kad mokės valdyti miestą? Tad palinkėčiau sekmės“, – sakė Sandra.

Pasiteiravus paties R. Žemaitaičio, dėl kokių priežasčių įsivėlė ši klaida ir ar kas nors prieš atspausdinant plakatą tikrino tekstą, kandidatas į merus nedaugiažodžiavo.

„Klaida yra klaida. Matyt, darbuotojai ištaisys. Ačiū už pastabą“, – trumpai atsakė R. Žemaitaitis.

Feisbuke paskelbtame įraše, kvietusiame į vasario 1-ąją vykusį susitikimą su kandidatu į merus, šios klaidos nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pipiec

Pipiec portretas
Taškelis užkliuvo. Krislą rado, o savo vežime viso brudo tonom nemato!... :D

Jonas

Jonas portretas
Surado kandidatą, augina oškas kaime , tai ir toliau tegul augina.Jam ant mūsų problemų nusišvilpti.Nejaugi pas mus nėra normalių kandidatų, kad ir Arvydas Vaitkus, uostą sutvarkė , tikrai ir miestui naudos atneš, svarbiausiai atsikratyti ,,trubaduro”,kuris miestą visišku kaimu pavertė.

Klaipėda

Klaipėda portretas
Išsigando šviežio kraujo,tik už Žemaitaitį,,,
VISI KOMENTARAI 66

Galerijos

Daugiau straipsnių