Quantcast

„Ištikimi Klaipėdai“ komanda. Sąrašo nr. 15

  • Teksto dydis:

1

Arvydas Vaitkus

Komiteto kandidatas į Klaipėdos merus

Beveik 30 metų dirbau įvairiose privačiose ir valstybinėse įmonėse, atstovavau Lietuvos interesams transporto srityje, vadovavau Klaipėdos uostui. Visada buvau ir esu klaipėdietis – čia gimiau, augau, mokiausi, dirbau.

Mano kredo: svarbu ne tik tai, ką darai, bet ir tai, KAIP DARAI. Sieksiu kitaip tvarkyti ir valdyti Klaipėdą, kad ji taptų tokiu miestu, kokio mes visi norime.

2

Jolita Andrijauskienė

Hermano Zudermano gimnazijos direktorė

Esu tikra klaipėdietė – čia gimusi, augusi, sukūrusi šeimą ir čia užauginusi dvi dukras. Jau 32 metus gyvenu mokykla, švietimu, esu mokytoja ir tuo didžiuojuosi.

Jaučiuosi atsakinga ir įsipareigojusi savo miestui, tikiu, kad savivalda gali išjudinti iš sąstingio visus, nuo kurių priklauso, kaip gyvensime ir dirbsime mes, mūsų vaikai ir anūkai.

3

Arūnas Tuma

Verslininkas, Klaipėdos miesto tarybos narys

Man kelia nuoskaudą ir pyktį, kad toks miesto valdymas, koks yra dabar, daugelyje sričių vis atitolina mus nuo kitų Lietuvos didmiesčių.

Esu pasiruošęs ne kalbėti, o daryti tai, ką žinau ir sugebu, – konkrečius darbus turizmo vystymo, verslo, sporto bendruomenių poreikių srityse ir siekti ilgalaikių tikslų įgyvendinimo mūsų mieste.

4

Jolanta Skrabulienė

Socialinės srities specialistė

Man visada svarbiausia buvo ir yra žmogus ir jo socialinė gerovė. Esu ragavusi ir politiko duonos, praėjusią kadenciją dirbau Klaipėdos miesto savivaldybės taryboje, vadovavau Sveikatos ir socialinių reikalų komitetui.

Vienas iš mano tikslų – kad miestas pagaliau pastatytų globos namus Melnragėje.

5

Vidmantas Dambrauskas

Verslininkas, Klaipėdos miesto tarybos narys

Myliu savo miestą. Niekur nesiruošiu iš čia išvažiuoti. Investuoju čia. Noriu, kad mano vaikai ir anūkai neišvažiuotų gyventi į Vilnių, kad jiems čia būtų gera gyventi ir būtų ką veikti. Kai jiems pasakoju, kokia gyva buvo Klaipėda mano jaunystės metais, jie negali patikėti. Noriu, kad tai sugrįžtų.

6

Vaida Raugelė

Klaipėdos miesto tarybos narė

Nors dabar mano pagrindinės pareigos – mama (šiuo metu auginu metukų dukrą), esu aktyvi miesto politikė, savivaldoje dirbu jau vienuolika metų.

Labiausiai norėčiau padėti jautriausioms socialinėms grupėms: kad vaikams lopšeliuose-darželiuose netrūktų vietų, kad sutrumpėtų eilės pas šeimos gydytojus, kad senoliams pakaktų vietų globos namuose. Mūsų komitetas turi veiksmų planą, kaip to pasiekti.

7

Rimantas Taraškevičius

Klaipėdos miesto tarybos narys

Dešimt metų dirbau Klaipėdos meru, dabar esu Klaipėdos miesto tarybos narys.

Kodėl einu į rinkimus su komitetu „Ištikimi Klaipėdai“? Nebenoriu sieti savęs su jokiomis partijomis. Šis komitetas yra stiprus, turi tvirtą lyderį. Galiu būti patarėju sprendžiant miesto reikalus. Mielai pasidalysiu patirtimi, žiniomis su visais, kam jos bus reikalingos.

8

Tomas Juočys

Klaipėdos dramos teatro vadovas

Stebiu, kaip Lietuva po truputį tampa vieno miesto valstybe, kaip viskas, kas vertinga, koncentruojama Vilniuje, kaip visos investicijos plaukia aplenkdamos mūsų miestą.

Drąsiai einu į rinkimus su komitetu „Ištikimi Klaipėdai“. Šio komiteto pavadinimas atitinka čia esančių žmonių dvasią: visi pasiryžę ištikimai dirbti Klaipėdai, veikti, o ne kalbėti deklaratyviomis frazėmis.

9

Audrius Statkevičius

Verslininkas

Užaugau kartu su miestu, mačiau, kaip jis keičiasi. Matau ir jo problemas, potencialą, galimybes. Ne viskas, kas daroma Klaipėdoje, padeda miesto plėtrai, miesto gyventojams, miesto ateičiai.

Turėdamas gyvenimiškosios patirties, gimtajame mieste sukūręs ir vystydamas verslą, noriu prisidėti prie Klaipėdos augimo, jos problemų sprendimo ir ateities vizijos – kad Klaipėda būtų savita, atsakinga ir dirbanti visiems miesto gyventojams.

10

Asta Anilionė-Lipovec

Verslininkė

Esu dviejų vaikų mama, Lietuvos verslo moterų tinklo Klaipėdos regiono tarybos narė, Rotary klubo „Karalienė Luizė“ narė.

Tikiu, kad moterys, jų energija yra ir Klaipėdos miesto gyvybingumo variklis. Tikiu, kad galima sutvarkyti byrantį balkoną nenuskriaudžiant namo gyventojų. Tikiu, kad gatves galima valyti ne tik žiemą, bet ir tada, kai dulkės skverbiasi gyventojams pro langų plyšius ir nusėda vaikų plaučiuose.

11

Romualdas Idzelevičius

Klaipėdos miesto tarybos narys

Didžiąją gyvenimo dalį dirbau pedagogu, daug metų atidaviau šokių kolektyvui „Žuvėdra“, per gyvenimą ėjau ir vedžiau savo mokinius šokio žingsniu.

Arvydą Vaitkų ir daugelį komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ narių puikiai pažįstu, jie savo dvasia yra tikri klaipėdiečiai, padėję „Žuvėdrai“ tapti miesto ir Lietuvos pasididžiavimu, laimėti čempionų laurus Europos ir pasaulio čempionatuose.

Visus mus vienija ta pati vizija – Klaipėda gali ir privalo sėkmingiau puoselėti aukštąjį meną ir miesto kultūrą.

12

Dr. Arūnas Andziulis

Klaipėdos miesto tarybos narys

Kaip aukštojo mokslo pedagogas, norėčiau matyti mūsų miestą pilną išskirtinių specialybių jaunimo. Mokytojų, gydytojų, intelektualų ir sumaniųjų technologijų inžinierių, parengtų mūsų miesto universitetuose, kolegijose ir profesinėse technikos mokyklose.

Miestas turi pereiti nuo žodžių prie realaus aukšto lygio dėstytojų ir mokytojų deramo kofinansavimo. Tik tada pas profesionalus ateis mokytis gabiausi krašto vaikai.

13

Antanas Kontautas

Klaipėdos miesto tarybos narys

Nuo 1987 m. gyvenu Klaipėdoje ir labai myliu šį miestą. Jeigu jam skauda, skauda ir man. Tai viena iš priežasčių, kodėl kandidatuoju į Klaipėdos miesto tarybos narius.

Taip pat noriu pratęsti darbus, kuriuos pradėjome visi kartu per pastaruosius ketverius metus. Tad kurkime toliau savo miestą, darykime jį patrauklų jaunimui ir verslui, tinkamą oriam senjorų gyvenimui.

Noriu, kad miestas garsėtų ne kaip įvairių kvapų ir teršalų sostinė, bet kaip jaunas, žalias ir su pasimėgavimu kuriantis miestas.

14

Regina Žemaitienė

Finansų konsultantė

Aš – klaipėdietė. Viena iš jūsų, mylinčių, branginančių mūsų unikalų miestą.

Širdį sopa stebint, kaip blaškomės, apimti nevilties, nepasitikėjimo, mieste planuotų, žadėtų, pradėtų ir neatliktų darbų labirintuose. Už miestą atsakingi žmonės marširuoja žingsnelį į priekį, tris atgal.

Miestas nyksta, amatai gęsta, tvirti ir gabūs žmonės išvažiuoja, išsiveža verslus, jaunimas geresnę ateitį mato svečiose šalyse.

Aš pati gyvenau emigracijoje penkiolika metų. Grįžau. Savo didžiulę patirtį, atkaklumą, darbštumą noriu skirti jums, mieli klaipėdiečiai.

15

Vytautas Beitas

Verslininkas, sportininkas

Gimiau Mažeikiuose, mokiausi Kaune, dirbdamas įvairius darbus sukūriau savo verslą ir apsistojau Klaipėdoje. Esu vedęs, auginu dukrą ir gyvenu Klaipėdos ritmu. Labai myliu šį miestą, patinka jo geografinė vieta, judraus ir gyvo uostamiesčio atmosfera.

Mano tikslas yra suvienyti Klaipėdos sporto bendruomenes į vieną didelę šeimą, kad būtų mažiau pykčių ir nuoskaudų, jog futbolas ir krepšinis gauna daugiau paramos. Labai noriu, kad jūs, rinkėjai, pasirinktumėte teisingai ir nesigailėtumėte savo sprendimo.

16

Vygantas Elekšis

VšĮ Klaipėdos sporto klubo „Kk Ranga“ vadovas

Esu sportuojantis senjoras. Esu matęs ne vieną politiką, puikiai pamenu ilgametį Klaipėdos merą Alfonsą Žalį, irgi neabejingą sportui ir puikiai mokėjusį valdyti ir puoselėti gimtąjį miestą. Arvydas Vaitkus – antras toks mano sutiktas politikas. Jis girdi, mąsto, analizuoja ir, svarbiausia, sugeba padaryti tai, ką sugalvoja komanda. Žinau, kad galime dirbti kartu, jis – komandos žmogus.

Noriu ir tikiuosi, kad su mano ir komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ narių pagalba aktyvūs šokantys, dainuojantys, sportuojantys senjorai būtų matomi ir remiami miesto valdžios institucijų.

17

Robertina Janušauskienė

VšĮ Veiklių mamų klubo vadovė

Esu trijų vaikų mama ir smulkiojo verslo savininkė. Klaipėda – mano gimtasis miestas, noriu, kad visoms jaunoms šeimoms čia gyventi būtų patogu, gera ir praktiška. Kad šeimos nenorėtų išvykti, atvirkščiai, kuo daugiau jų grįžtų gyventi į jūra alsuojančią mūsų Klaipėdą.

19

Daiva Ivanauskė

Smulkiojo verslo atstovė

Nusivylę politinėmis partijomis, pavargę, atstumti į užribį, neišgirsti ar neišklausyti – daugelis jūsų esate mano pirkėjai, kolegos, klaipėdiečiai.

Einu į rinkimus norėdama padėti jums ir tikiu, kad su šia stipria, įvairialype komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ komanda galėsime visi kartu kurti geresnį ir gražesnį ateities miestą – Klaipėdą.

20

Tomas Kungys

Transporto inžinierius

Klaipėda – mano miestas. Čia gimiau, augau, studijavau jūrinius ir uosto mokslus. Ilgą laiką dirbau uosto įmonėje, šiuo metu esu aktyviai įsitraukęs į atsinaujinančios energetikos verslą.

Su žmona auginame dukrą ir sūnų – mažuosius klaipėdiečius. Norime, kad vaikai augtų visokeriopai šeimai pritaikytame mieste, jį mylėtų, gerbtų ir didžiuotųsi esantys klaipėdiečiai, kad ateityje čia liktų kurti pridėtinę vertę ir augintų savo šeimas.

21

Tomas Mataitis

Visuomenininkas

Daugiau kaip 20 metų dalyvauju miesto politinėje veikloje, matau vis prastėjančią situaciją.

Pastaraisiais metais Klaipėdoje vyrauja suirutė, tai pasakytina tiek apie politinę miesto valdžią, tiek savivaldybės administraciją. Priežasčių daug: lyderių stoka, nesusikalbėjimas, abejingumas miesto problemoms ar tiesiog nesugebėjimas jų spręsti. Jaučiu pareigą, grąžinti Klaipėdą į lyderiaujančio miesto gretas. Metas imtis iniciatyvos ir paversti Klaipėdą tokia, kuria galėtų didžiuotis kiekvienas klaipėdietis.

22

Leonas Makūnas

Senjoras, buvęs AB „Klaipėdos vanduo“ vadovas

Politinė veikla man nesvetima. Keletą kartų buvau išrinktas į Klaipėdos miesto tarybą, dirbau Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriumi. Programos „Ištikimi Klaipėdai“ rengimo metu įsitikinau, kad komiteto nariai racionaliai diskutuoja apie miesto problemas, ieško esminių problemų priežasčių ir realių, efektyvių jų sprendimo būdų.

Tikiuosi, kad mano patirtis įmonių valdymo srityje, teisinės ir ekonominės žinios gali būti naudingos Klaipėdai ir klaipėdiečiams.

Politinė reklama apmokėta iš politinio komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ PK sąskaitos. Užs. 1842204.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:D :D :D

:D :D :D portretas
Makunąs -pensininksas, bet vadovauti norisi :D D :D ANEKDOTAS.,

Kas dabar

Kas dabar portretas
esat Tarybos nariai- GĖDA Jums. NIEKO gero nepadarėt Klaipėdai, o vėl lendat ten :( Nuo Tasraškevičiasus VEMTI verčia. Ir jis net ksalbeti nemoka ryšliai. Gal pasitaisė? Nemanau. Tegul tik nesvajoja tapti meru. NIEKAS jo NERINKS.

UŽ Vaitkų

UŽ Vaitkų portretas
balsuosiu.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių