Quantcast

Kada uostamiestis įžiebs eglutę?

Patvirtinta oficiali uostamiesčio Kalėdų eglutės įžiebimo šventės data ir laikas. Prieš kelias savaites šventės organizatoriai skelbė, kad įžiebimas vyks gruodžio 4 d., tačiau praėjusią savaitę spaudos konferencijoje nuskambėjo kita data.

Viešosios įstaigos "Klaipėdos šventės" komunikacijos koordinatorė ir laikinoji direktorė Živilė Putnienė teigė, kad eglės įžiebimo data nukeliama į gruodžio antrąjį savaitgalį dėl medžiagų tiekimo trukdžių.

"Galvojome, kad viską galime padaryti kiek anksčiau, bet norime pakviesti į nuostabiai išbaigtą įžiebimo renginį. Vien medžiagų tiekimas įprastai trukdavo 20 dienų. Šiuo metu jau trunka iki poros mėnesių", – tąkart kalbėjo laikinoji direktorė.

Nuspręsta, kad oficiali šventės data – gruodžio 11 d. Ji tądien prasidės 17 valandą.

Organizatoriai primena, kad vyks ir tiesioginė šventės transliacija.

"Be abejo, transliuosime ir tiesiogiai, kad žmonės, kurie saugosi ir bijo, galėtų stebėti ir internetu", – kalbėjo Ž.Putnienė.

Ji teigė, kad šiuo metu pasiruošimas šventei vyksta sklandžiai.

"Sekasi gerai. Atrodo, kad viskas pagal planą. Kadangi Klaipėda turi daugiausia laiko iš visų Lietuvos miestų, iki gruodžio 11 d., labai tikiuosi, kad tą dieną viskas bus taip, kaip ir planuojame" – tvirtino vadovė.

Uostamiestis bus baigtas puošti iki gruodžio 4 d.

Bus papuoštos 25 gatvės, tam skirta per 1,2 tūkst. papuošimų.

Miesto papuošimui ir nupuošimui iš viso prireiks 147 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

irute

irute portretas
Pypec,net Vilnius neskyria tiek pinigu visam miesto papuosymui kaip Klaipeda,kam ir kiek bus atseiketa nuo tu pinigu

Oi oi

Oi oi portretas
Šventės organizatoriai šiais metais visiškai nepasiruošę. Tad bando kaltę suversti vėluojančioms medžiagoms. Pirmoko lygio pasiteisinimas... Duokite miestui tradicinę-klasikinę eglutę. Nereikia tų užslėptų minčių po gaubtu. Per šventes norisi džiaugtis ir ilsėtis, o ne mąstyti, ką norėjo pasakyti kai kurie ponai (-ios).

ups

ups portretas
Klaipėda pateikė paraišką, Gineso rekordų knygai dėl mažiausios eglės. 1 mm po gaubtu ant mero stalo.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių