Quantcast

Kada Klaipėda planuoja baigti šildymo sezoną?

Vilnius penktadienį baigia šildymo sezoną, pranešė sostinės savivaldybė. Tuo metu Kaunas ir Klaipėda pastatų nebešildys kitos savaitės pradžioje, o Šiauliai ir Panevėžys šildymo sezono užbaigti neskuba.

Klaipėdos savivaldybės Butų ir energetikos poskyrio vedėjas Algis Gaižutis sako, kad miestas taip pat svarsto galimybę šildymą išjungti kitos savaitės pradžioje.

„Planuojame, kad ateinančią savaitę, pirmadienį arba antradienį. Vilniuje galbūt yra aukštesnės temperatūros nei pajūryje “, – BNS sakė A. Gaižutis.

„Tai arba rytoj spręsime nuo pirmadienio, arba pirmadienį (bus priimtas sprendimas – BNS), nes toliau, atrodo, oras šiltesnis“ – teigė savivaldybės atstovas.

Pernai šildymo sezonas didžiuosiuose miestuose baigtas balandžio viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inocka

Inocka portretas
Atjunkit šildima galu gale ! Saskaitos milžiniškos.bei pamiršot su ta korona apie problemas su erkemis.kada pogalais pradesit purksti mieste bent jau? Pikta darosi.

gyventojas

gyventojas portretas
Be viruso juk dar yra ir kitų miesto problemų, nejau, mere, tiek pasinėrėte į Janušonio gelbėjimo reikalus, kad pamiršote miestiečius, mes neturime nei hospisų, nei ligoninėms vadovaujame, o už šildymą mokame didelius pinigus, manau mere, suprantate, kad mes dar ir valgyti norime. Prašome išjungti šildymą.

klaipeda

klaipeda portretas
Teisingai kalbeta LAUKE TURI BŪTI DAVYKLIS ,JIS NUOSTABIAI REGULIUOJA SILDYMO TEMPERATURA IR ŠILUMOS TAŠKO ATNAUJINIMAS. I r viskas bus Nuostabu.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių