Quantcast

Jūreivystės mokykla įsigijo katerį

Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla įsigijo katerį, jis bus skirtas tiek rengti laivavedžius, tiek dalyvauti reprezentaciniuose renginiuose.

Kaip BNS informavo mokykla, kateris bus skirtas Jūrininkų mokymo centre vykdomoms Motorinių pramoginių laivų laivavedžių rengimo bei vidaus vandenų laivų, žvejybos laivų ir plūduriuojančių įrenginių kapitonų, laivavedžių rengimo ir kvalifikacijos tobulinimo programoms.

„Šis kateris ateinančio navigacinio sezono metu bus naudojamas tiek minėtose mokymo programose, tiek ir reprezentuojant būsimą Lietuvos jūreivystės akademiją, Klaipėdoje vykstančiuose masiniuose renginiuose tokiuose, kaip „Klaipėdos laivų paradas“, „Jūros šventė“ ir kt.“, – nurodė Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla.

Jūreivystės akademiją įkurti rengiamasi Lietuvos aukštąją jūreivystės mokyklą prijungiant prie Vilniaus Gedimino technikos universiteto.

Mažos vertės skelbiamo konkurso būdu įsigytas kateris „Axopar 28 Cabin“. Atskirai kateriui buvo įsigyjami pakabinami varikliai. Bendra pirkinio kaina – 119,6 tūkst. eurų be Pridėtinės vertės mokesčio.

Vardas kateriui dar renkamas, tačiau manoma jį pavadinti „Akademija“.

Mokykla taip pat turi greitaeigę gelbėjimo valtį „Lyra“ ir gelbėjimosi valtį „LAJM‘a“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

girdėjau jankiai po pigeja seną lėktuvneši

girdėjau jankiai po pigeja seną lėktuvneši portretas
parduoda, sutilptu vasarą visi valdžios šiknabirbiai su kiaurom subinėm ir krūva transvestistų

siaips

siaips portretas
Tik Vilniaus bažnytkaimiui gal ir tiktu Neries upelyje paplaukioti laisvalaikio pramogai bet tikrai ne profesionalaus juros laivavedžio ruošimui. Diletantu valstybe pas mus o ne.... Ką gali kad ir kiečiausias mokyklos direktorius jei Vilniuje sprendžiama kas reikalinga ir kiek duoti pinigu Klaipėda. Tad lai busimi laivavedžiai toliau prie PC mokosi valdyti laivus kaip sakoma kompiuterinius laivavedžius jau senokai ruošėme, ir toliau juos tokius ruošime. O praktika įgis kai išvyks i kitu salių laivybos kompanijas dirbti. Tad ta pagyra koki kieta kateriuką Klaipėdai nupirko tai tik Armonaitės ar Gentvilu partijų propaganda kokie jie kieti, ir išmintingi nors pirkimo veiksmas vertas tik pašaipos.

Gėdykitės

Gėdykitės portretas
O kodėl. nesipiktinote, kai KU "Brabanderį" su burėmis pirko ko-ne prieš du dešimtmečius? Ir kokius studentus- verslininkus, įvairiausius svečius ir mėgėjus pakeliauti plukdė? Ar vienai mokyklai tikrus jūrininkus, o ne uostininkus ruošiančiai , katerio gaila?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių