Quantcast

Joninių naktį pajūryje žada giedrą

Savaitgalis ir kitos savaitės pradžia bus tinkamiausias laikas poilsiauti pajūryje, o jau kitos savaitės viduryje sulauksime vėsesnių, labiau įprastų lietuviškoms vasaroms orų. Vietomis gali prapliupti ir lietus.

Šiandien plieks saulė, dieną pajūryje kaitins iki 30 laipsnių aukščiau nulio, vėjelio beveik nejausime.

Sekmadienio naktį bus galima miegoti atvirais langais, temperatūra nesileis žemiau 20 laipsnių, dieną kais iki 29–31 laipsnio.

Labai panašus, tik dar karštesnis numatomas ir pirmadienis. Tiesa,  dieną pietryčių vėjas kiek stiprės, pūs 8–13 m/s greičiu, o termometrai rodys retai mūsų šalyje fiksuojamą 30–32 laipsnių temperatūrą.

Savaitgalį ir pirmadienį lietaus neprognozuojama.

Antradienio naktis dar bus šilta (iki 21–23 laipsnių šilumos) ir sausa.

Dieną pietvakarių vėjas suksis iš šiaurės vakarų, gali nugriaudėti perkūnija ir trumpai palyti, vis dar bus karšta – 27–29 laipsniai aukščiau nulio.

Trečiadienį, Joninių išvakarėse, bus giedra, lietaus nenumatoma, karštis pamažu slūgs, naktį termometrai rodys 17–19, dieną – 24–26 laipsnius šilumos.

Trumpiausia metų naktis į ketvirtadienį turėtų būti giedra, sinoptikai teigė, kad tą naktį nelis, bus šilta, termometrai rodys 18–20 laipsnių.

Šventinę ketvirtadienio dieną vietomis gali palyti, nugriaudėti perkūnija, bet garantuoti, kad lietaus debesys praplauks virš visų klaipėdiečių sodų ir daržų, meteorologai nesiryžo. Dieną šils iki 24–26 laipsnių.

Panašus numatomas ir penktadienis: naktį – be lietaus, dieną šiaurės vakarų vėjas gali atginti trumpam prapliupsiančius lietaus debesis.

Panašu, kad kitą savaitgalį didelių karščių nebenumatoma, orai vės, vis dažniau palis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

J

J  portretas
Siulyciau ignoruot joniniu svente kur ji bevyktu kaip seimu marso mitingui leidimo neisdave tai kam reikalingi dvigubi standartai nera vieniems nereikia svest kaip nuo savos valdzios verkt norisi tegul ta svente svencia vistgaidziai o visi kiti kurie turit toki varda svest savo draugu rate ir viskas a
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių