Quantcast

Jau šią vasarą Gargždų parke prasidės darbai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajono savivaldybė skelbia rangos darbų konkursą Gargždų parko tvarkymui. Šią vasarą turėtų prasidėti antrasis parko tvarkymo etapas. Bus įrengiami takai, apšvietimas, renginių amfiteatras, vaikų žaidimo aikštelė, suoleliai, atnaujinti laiptai. Baigus šiuos darbus, miesto parkas taps tikra poilsio ir laisvalaikio erdve.

Gargždų parkas pradėtas tvarkyti jau praėjusiais metais. Pirmuoju etapu buvo įrengti nauji pažintiniai takai, išvalyta Minijos pakrantė, gruntas, atvežtas naujas smėlis, įrengti suolai-gultai, tinklinio aikštelė. Bus pasodintas ir vyšnių sodas, įrengtas pakopinis takas.

Šią vasarą prasidės ir antrojo etapo darbai. Bus įrengti Šeimos ir Istorijos asfalto dangos su skaldyto granito trinkelių apvadu takai, bus išasfaltuotas takas, jungiantis Šeimos ir Kultūros takus vakarinėje parko dalyje šalia sporto įrenginių. Atsiras medinis takas, vedantis prie senvagės liepto. O jau praminti takai bus padengiami skaldele. Bus įrengtas apšvietimas.

Taip pat bus atnaujinami vadinami senieji ir naujieji laiptai, lieptas per senvagę. Bus įrengti suolai, dviračių stovai, šiukšliadėžės. Vietoje senojo tualeto bus pastatytas naujas sanitarinis konteineris, atvestas vandentiekis ir nuotekų tinklai.

„Parke taip pat atsiras ir renginių amfiteatras su betoninės liejamos formos suolais ir tarpuose apželdinama plastikinio korio danga. Tai bus dar viena erdvė įvairiems renginiams, pasisėdėjimams. Atsinaujins ir vaikų žaidimo aikštelė. Numatomas naujas nusileidimo lynas su dviem nusileidimo platformomis, laipynės su čiuožyklomis, sūpynės, šokinėjimo tinklai. Tikiu, kad šios permainos pagyvins mūsų parką, pavers jį nauja poilsio ir pasivaikščiojimo erdve“, ‒ sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo jo

jo jo portretas
katilinėm reikia ,,biokuro" o fortumui struškiu:D)

pranys

pranys portretas
o kada bus sutvarkyta pestciuju pereja nuo kino sales iki muzikos mokyklos uzlijus negalima praeiti uzsemta puse salygatvio ir dalis perejos.??? ar lauksite aukos einancios salia perejimo.vaziuojamaja dalimi ?

Keturi Šančiokai

Keturi Šančiokai portretas
Ten Gražulis apvaisins dar vieną žuvų kioskininkę ? Vėl praturtins mus įspūdžiais per KK2 televiziją . Labai laukiam : ))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių